Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κατηγορία Πάλη - Πυγμαχία
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Σε μια ιδιαίτερη ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 09:00 π.μ στα γραφεία του ΟΠΑΑΠ του Δήμου Περιστερίου, συνάντηση γνωριμίας με τις Διοικήσεις των πιο ιστορικών σωματείων στο άθλημα της Πάλης, του Θησέα Περιστερίου & του Ηρακλή Περιστερίου.
Από πλευράς του Δήμου Περιστερίου ήταν ο κ. Πλέστης Αλέξανδρος Πρόεδρος Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού - Πρόνοιας ΟΠΑΑΠ, ο κ. Αθανάσιος Δημητρίου Υπεύθυνος Αθλητισμού ΟΠΑΑΠ & ο κ. Βασίλειος Ράγκος Προϊστάμενος Αθλητισμού ΟΠΑΑΠ.
Από πλευράς της Διοίκησης του Θησέα Περιστερίου παρευρέθηκαν ο Γεν. Γραμματέας κ. Ιωάννης Ζάρας και ο Ταμίας του Συλλόγου κ. Νικόλαος Χριστόπουλος ενώ από πλευράς της Διοίκησης του ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ παρευρέθηκε ο Γεν. Γραμματέας κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΒΑΣΙΔΗΣ .
Η συνάντηση ήταν αφορμή τόσο για γνωριμία όσο και ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που απασχολούν τον αθλητισμό καθώς και τα προβλήματα που απασχολούν τα αθλητικά σωματεία, με στόχο την εξεύρεση λύσεων.
Σαν Διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ εκφράζουμε την ικανοποιησή μας για την πρόσκληση της Διοίκησης του ΟΠΑΑΠ στην οποία επιβεβαιώθηκε η συνεχή στήριξή τους προς τα σωματεία μας, τονίζοντας τη μόνιμη συνεργασία και την τακτική επαφή για το καλύτερο αποτέλεσμα.