Τελευταία ενημέρωση 13:25, 20 Απρ 2024

Λαζάρου: Το μυαλό μας στον Σταμάτη

Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η πρόκριση στην τρίτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ μετά την επικράτηση επί του ΓΣ Καισαριανής επισκιάστηκε στις τάξεις του Φοίνικα από τον τραυματισμό του Αλέξανδρου Σταμάτη.

Ο χαρισματικός επιθετικός χτύπησε στο γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση την Πέμπτη, με τον Γιώργο Λαζάρου να σημειώνει στο Soccerlive: «Εκτός από τη διαδικασία των αγώνων στους οποίους έχουμε μπει, στο μυαλό μας βρίσκεται στην κατάσταση της υγείας του Αλέξανδρου Σταμάτη, ο οποίος είχε έναν άσχημο τραυματισμό στο παιχνίδι του Σαββάτου. Περίμενουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα αποτελέσματα των διαγνωστικών εξετάσεων για να δούμε το μέγεθος του τραυματισμού του, με την ελπίδα ότι δεν θα πρόκειται για κάτι σοβαρό. Αυτό είναι που προέχει αυτή τη στιγμή».

Σχετικά με το αγωνιστικό μέρος του περασμένου αγώνα, ο 44χρονος προπονητής υπογράμμισε: «Ήταν ένα παιχνίδι μέσα στα πλαίσια της προετοιμασίας μας. Η εικόνα μας δεν ήταν πάρα πολύ καλή, ίσως μας επηρέασε και ο φυσικός χλοοτάπητας σε αυτό, αλλά και οι απουσίες που είχαμε. Ωστόσο, καταφέραμε να πάμε το ματς στα πέναλτι και να πάρουμε την πρόκριση, που μας δίνει ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια». Όσο για την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας με το εκτός έδρας ματς της Κυριακής κόντρα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ανέφερε: «Ελπίζουμε ότι οι ελλείψεις που είχαμε μέχρι τώρα, σιγά σιγά θα μειώνονται. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Αν δείξουμε την ίδια διάθεση, έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Πηγή: soccerlive.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Φοβερό ξεκίνημα στο Χαϊδάρι »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας