Τελευταία ενημέρωση 22:50, 19 Απρ 2024

Πάλεψε αλλά ηττήθηκε στον ευρωπαϊκό του ντεμπούτο

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην πρώτη του ευρωπαϊκή αναμέτρηση της ιστορίας του, το Περιστέρι ηττήθηκε 11-5 από την Ορτίτζια στην Ιταλία και πλέον ετοιμάζεται για τις άλλες δυο αναμετρήσεις των προκριματικών του LEN Euro Cup.

Μπορεί να κατέθεσε όλες του τις δυνάμεις, όμως το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Περιστερίου στα προκριματικά του LEN Euro Cup, δεν στέφθηκε με επιτυχία. Συγκεκριμένα η γηπεδούχος και διοργανώτρια του ομίλου Ορτίτζια, επικράτησε 11-8 της ελληνικής ομάδας, που πλέον καλείται να τα δώσει όλα στα δύο εναπομείναντα με Λούντβιγκσμπουργκ (2/10, 16:30) και Στρασμπούρ (3/10, 11:30) για να έχει ελπίδες πρόκρισης.

Το σύνολο του Κώστα Λούδη αν και βρέθηκε γρήγορα πίσω στο σκορ, κατάφερε χάρη στα τέρματα των Τοράκη και Λαδά να ισοφαρίσει σε 2-2. Οι Ιταλοί πήραν εκ νέου προβάδισμα, όμως ο Παπασηφάκης έκανε το 3-3 στον παίκτη παραπάνω, λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου οκταλέπτου. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν παρόμοια, αφού οι γηπεδούχοι με τους Γκάλο, Βίντοβιτς και Φερέρο έκαναν ένα σερί 3-0 στο δεύτερο οκτάλεπτο και πήραν διαφορά ασφαλείας (6-3).

Η διαφορά έφτασε στο +5 (8-3) για τους Ιταλούς με το ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου, με τον Αγκόρτσα να μειώνει απλά σε (8-4), πριν η ομάδα από τις Συρακούσες φτάσει στο +6 (10-4). Ο Αμερικανός φουνταριστός Ματ Φάρμερ ήταν αυτός που στον παίκτη παραπάνω έκανε το 10-5. Το τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο δεν είχε τρομερές συγκινήσεις αφού έπεσε ο ρυθμός, με τον Μιράτσι απλά να διαμορφώνει το τελικό 11-8.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Οκτώβριος 2021 14:47
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ήττα στο νήμα σε ματς – θρίλερ »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας