Τελευταία ενημέρωση 17:16, 19 Απρ 2024

Σπανός:«Στο Dna μας να παλεύουμε»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μήνυμα ανασύνταξης έστειλε στους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου ο Γιώργος Σπανός, τονίζοντας ότι η τωρινή βαθμολογική θέση δεν αξίζει στους Περιστεριώτες και όλοι μαζί ως μια γροθιά μπορούν να το γυρίσουν.

Συγκεκριμένα, σήμερα (21/20) το μεσημέρι όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος μετά την προπόνηση, όπως συμβαίνει πλέον κάθε εβδομάδα, έφαγαν μαζί σε εστιατόριο του Περιστερίου. 


Εκεί βρέθηκε και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, που μιλώντας ο ίδιος σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ, τους είπε: «Η βαθμολογική μας θέση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική σας αξία. Αυτό το ξέρουμε εμείς και κυρίως το λένε όλοι, που αναγνωρίζουν ότι η θέση του Ατρόμητου και η δική σας δεν είναι για εκεί.

Είστε όλοι σας εξαιρετικοί παίκτες και είναι θέμα χρόνου να το δείξετε και στο γήπεδο. Σας πιστεύουμε απόλυτα. Έχουμε αδικηθεί αγωνιστικά κι όχι μόνο, αλλά δεν θα το βάλουμε κάτω. Σας στηρίζουμε και σας εμπιστευόμαστε ότι μπορείτε να γυρίσετε. Είναι στο DNA μας να παλεύουμε και να πηγαίνουμε κόντρα σε όλα αυτά και έτσι έχουμε πετύχει όλα αυτά τα χρόνια. Να είμαστε όλοι μια γροθιά και οι νίκες θα έρθουν. Πάμε γερά!»

Πηγή: sport-fm.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Βυθίστηκε στην τελευταία θέση! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας