Τελευταία ενημέρωση 11:18, 18 Απρ 2024
Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Χαϊδάρι πήρε δύσκολη αλλά παράλληλα σημαντική νίκη καθώς επικράτησε στο πιο συναρπαστικό ματς της ημέρας με 3-4 του Ήφαιστου Περιστερίου.

Το ματς είχε αρκετή ένταση και εναλλαγές στο σκορ με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την πρώτη τους νικη στον 4ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Από την άλλη ο Ήφαιστος προσπάθησε αρκετά όμως δεν τα κατάφερε έχοντας παράπονα για τη διαιτησία.

Στο 4' ο Τσαγιάννης έκανε το 0-1 καθώς εκτέλεσε το πέναλτι και ο Αλευρής απέκρουσε όμως στην επαναφορά ο επιθετικός του Χαϊδάρι σκόραρε. Ο Τσοπανάκος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 μετά από σέντρα του Κιάφα.

Το γκολ αυτό τόνωσε την ψυχολογία των γηπεδούχων οι οποίοι 4' αργότερα έκαναν το 2-1 με τον Τουρτούλι.

Στο 32' το Χαϊδάρι κέρδισε νέο πέναλτι όμως ο Τσαγιάννης αστόχησε ξανά αφού ο Αλευρής απέκρουσε.

Στο 37' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο γήπεδο όταν αποβλήθηκε ο Κολοστούμπης με απευθείας κοκκινη καθώς έπιασε τη μπάλα εκτός περιοχής. 

Στο 55' ο Κορούμα αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη αφού υπέπεσε σε πέναλτι με το Χαϊδάρι να ισοφαρίζει χάρη σε εκτέλεση του Χρήστου. 

Στο 68' ο Σπανουδάκης έκανε το 3-2, ενώ μετά από λίγα δευτερόλεπτα αποβλήθηκε ο Γονής για τους γηπεδούχους. Η απάντηση του Χαϊδαρίου ήταν άμεση αφού στο 77' ο Χρήστου σοφάρισε σε 3-3, με τον Οτεμπέρη 3' αργότερα να γράφει το τελικό 0-3. 

Για το Χαϊδαρι ακυρώθηκαν γκολ των Χρήστου και Μακρή ως οφσάιντ.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λευτέρης Αλεξάκης) Αλευρής, Βλαχόπουλος, Κοτούλιας, Κουρούμα, Αθανασόπουλος, Σπανουδάκης, Τουρτούλι (76' Αρεστής), Γονής, Τσοπανάκος (60' Λάππας), Λιούκας (65' Ορούτσι).

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Χλωρός ) Κολοστούμπης, Μονεμβασίτης (38' Γκεζεμπόγλου), Καλογερόπουλος (70' Ζαχαριου), Ζίζηλας (24' Χρήστου), Μακρής, Τύρπος, Τσαγιάννης (70 Οτεμπέρης), Αντωνόπουλος, Παληγεώργος, Αποστολόπουλος, Καμπέρης.

Πηγή:soccerlive.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 24 Οκτώβριος 2021 19:27
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σε περιστεριώτικα χέρια (και) ο Ήφαιστος! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας