Τελευταία ενημέρωση 01:00, 20 Απρ 2024

Αποκλεισμός στα πέναλτι από Μικρασιατικό

Κατηγορία Άμιλλα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Άμιλλα  γνώρισε τον αποκλεισμό από το Κύπελλο ΕΠΣΑ χθες στο γήπεδο της Χωράφας καθώς η Καισαριανή τη λύγισε  στη διαδικασία των πέναλτι με επιμέρους σκορ 3-0, ύστερα από ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με 2-2 τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στην παράταση.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Παπούλιας σκόραρε με σέντρα σουτ για το 0-1, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και, μάλιστα, βρέθηκαν να προηγούνται στο σκορ! Στο 48ο λεπτό ο Ασπραδάκης με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια (1-1), ενώ στο 68ο λεπτό ο Κατσιούλας έγραψε το 2-1 με κεφαλιά.

Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» στο 75ο λεπτό με σουτ του Σμυρνάκη (2-2), καταφέρνοντας έτσι να μεταφέρουν τη μάχη στην ημίωρη παράταση. Παρότι η Άμιλλα αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος της με παίκτη λιγότερο λόγω τραυματισμού του Κατσιούλα και έλλειψη λύσης στον πάγκο, κατόρθωσε να φτάσει μέχρι τα πέναλτι όπου... κατέρρευσε!

Από πλευράς νικητών ευστόχησαν οι Κατηρτζιγιαννόγλου, Βενέτι και Αμπάζι, ενώ για τους Περιστεριώτες ο Κοπαλάς «σημάδεψε» δοκάρι, ο Τζαβάρας είδε την μπάλα να περνάει άουτ και ο Μουστής νικήθηκε από τον Μήτρο.

Διαιτητές: Σύψας, Ματσούκας-Κρασώνης

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Φώντας Καζακόπουλος): Κασάρας, Ρεπάι (46' Παππάς), Κατσαμάς (46' Κοπανάς), Πουλέρι, Μουστής, Κασιμάτης, Σωτηρίου, Κατσιούλας, Κράς (77' Ριζόπουλος), Ασπραδάκης, Στασινόπουλος (46' Τζαβάρας)

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙΣ. (Θανάσης Γάκης): Αδάμης (65' Μήτρο), Σαρακηνός (65' Πατσιαλός), Βενέτι, Ξενάκης, Κατηρτζιγιαννόγλου, Γκουρνέλος, Παπούλιας, Αμπάζι, Γρυπάρης, Σμυρνάκης, Κέτσες (100' Μπλιώνας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Tην φρέναρε ο Φωστήρας Ηλ. »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας