Τελευταία ενημέρωση 10:51, 18 Απρ 2024
Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αναρωτιέμαι καμία φορά αν εμάς που η ζωή στάθηκε πιο γενναιόδωρη από αρκετούς συνανθρώπους μας μπορούμε να συγκριθούμε μαζί τους.

Να συγκριθούμε μπροστά στο μεγαλείο της ψυχής τους, μπροστά στην ποιότητα του χαρακτήρα τους, μπροστά στην ακαταμάχητη μαχητικότητα τους. Σας το λέω φίλοι μου ότι με τίποτα δεν μπορούμε να συγκριθούμε. Προσωπικά αυτό αισθάνομαι απέναντι τους αλήθεια σας λέω. Το διαπίστωσα από τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη, εκ των κορυφαίων όλων των εποχών στο παραολυμπιακό κίνημα.

Ο Γρηγόρης  πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία μια σχετικά σπάνια νευροεκφυλιστική-νευρομυϊκή  ασθένεια γενετικά  προκαθορισμένη. Ε και; Ο Γρηγόρης τελείωσε άριστα το Λύκειο, σπούδασε, έχει πάρει μέρος σε πέντε Παραολυμπιάδες, κατέκτησε έξι μετάλλια, δύο εκ των οποίων τον Σεπτέμβριο στο Τόκιο, δημιούργησε μια υπέροχη οικογένεια έχοντας στο πλάι του μια σύζυγο που τον υπεραγαπά και την κορούλα τους, είναι πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών, έχει γεμάτη κοινωνική ζωή, είναι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, εγκάρδιος, ευγενής, απλά υπέροχος.

Μπροστά σε αυτόν τον άνθρωπο δεν έχεις παρά μόνο να υποκλιθείς στο μεγαλείο του, να πάρεις μαθήματα ζωής, να μάθεις να εκτιμάς τα αυτονόητα της ζωής και να τα χαίρεσαι. Και πραγματικά είναι μεγάλη η χαρά μου γιατί με τον Γρηγόρη δεν θα σταματήσουμε να τα λένε, θα είμαστε πια δύο καλοί φίλοι. Εγώ έχω να πάρω από τον Γρηγόρη όχι εκείνος από εμένα. Εγώ έχω την ανάγκη του Γρηγόρη όχι εκείνος εμένα.  Δικαιωματικά το τεύχος Οκτωβρίου είναι αφιερωμένο λοιπόν στον Γρηγόρη Πολυχρονίδη, με ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ» για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.

Το ίδιο μεγάλο «ευχαριστώ» και στην σύντροφο της ζωής του Κατερίνα, με την οποία μοιράζεται μια υπέροχη ζωή μαζί με τη κορούλα τους που ήρθε πριν λίγους μήνες στη ζωή για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Σας αφήνω να απολαύσετε τις 24 έγχρωμες σελίδες μας με πολλά θέματα, και στήλες που εσείς αγαπάτε και δεν αποχωρίζεστε όσο διάστημα είμαστε μαζί. Και όπως σας έχω πει και άλλες φορές, θα το ξαναπώ ότι θα είναι πολύ σημαντικό  άμα στηρίζετε όσους μας εμπιστεύονται για να φθάνει αυτό το αποτέλεσμα στα χέρια σας. Καλή ανάγνωση!

Άρθρο στην εφημερίδα «Αθλητικό Περιστέρι», τεύχος Οκτωβρίου.

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας