Τελευταία ενημέρωση 13:14, 20 Απρ 2024

Η στήλη «Τι είδαν τα μάτια μου....» από το «Α.Π.»!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η στήλη τι είδαν τα μάτια μου και άκουσαν τα αφτιά μου από την εφημερίδα «Αθλητικό Περιστέρι», τεύχος Οκτωβρίου.

---Γεια και χαρά σας αγαπημένα μου φιλαράκια. Πριν ξεκινήσω την καθιερωμένη γκρίνια μου, γιατί χωρίς αυτήν δεν μπορείτε, θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχηθώ «Άξιος» στο νέο Μητροπολίτη Περιστερίου. Τον 61χρονο Αρχιμανδρίτη Γρηγόριο Παπαθωμά που αντικατέστησε τον  Κλήμη που δυστυχώς έφυγε πρόωρα.

--- Ο νέος μας Μητροπολίτης ήταν ιεροκήρυκας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών τα τελευταία 11 χρόνια. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως Έφεδρος Αξιωματικός του Πυροβολικού, γνωρίζει άριστα αρχαία ελληνικά, εβραϊκά, λατινικά και αγγλικά, γαλλικά και καλά ρωσικά και ιταλικά. Εκλέχθηκε με ψηφοφορία έναντι του Αρχιμανδρίτη Καλλίνικου Νικολάου και του Αρχιμανδρίτη Γεράσιμου Καραμολέγκου.

--- Και πάμε πάλι στην γκρίνια μας. Και που θα πάμε; Πάλι στον Τσαλίκη θα πάμε. Που αυτό το μια χαρά παιδί δεν ξέρω πως τα καταφέρνει και το πιάνω συχνά στη γραφίδα μου. Αλλά με αυτά που βλέπω δεν μπορώ να μην τον σχολιάσω. Ντε και καλά να μου επιβεβαιώσει ότι δεν ταιριάζει στην πόλη μας.

--- Πήγε τις προάλλες ο «Τσαλί» σε μια βάπτιση, τραγούδησε, καλά έκανε αυτή είναι η δουλειά του και μετά ήθελε μέσα από το story του να μας πει που πήγε περιχαρής. Στο γήπεδο Καραϊσκάκη πήγε για να δει τον αγαπημένο του Ολυμπιακό. Γεια και χαρά του και καλά έκανε. Εμάς όμως τους περιστεριώτες γιατί μας αγνοεί και μας θίγει τον εγωισμό μπορείτε να μου πείτε;

--- Ο «Τσαλί» είτε θέλει είτε όχι είναι Αντιδήμαρχος Περιστερίου. Αυτή του την ιδιότητα την ξεχνάει θελημένα ή όχι δεν έχει σημασία. Και με θίγει όταν ως Αντιδήμαρχος Περιστερίου πηγαίνει για να δει τον αγαπημένο του Ολυμπιακό πώς να το κάνουμε βρε αδελφέ. Στον Ατρόμητο έτσι για τα μάτια του κόσμου δεν έχει πατήσει το πόδι του ούτε μια φορά. Λάθος κάνω, το πάτησε για να δει τον Ολυμπιακό όταν ήρθε στο Περιστέρι.

--- Και ο «Τσαλί» θα με θίξει διπλά έτσι και έρθει στο δεύτερο γύρο για να δει πάλι τον Ολυμπιακό. Όχι τον Ατρόμητο αλλά τον Ολυμπιακό. Και πίεση να μην έχεις ανεβάζεις. Επαναλαμβάνω ότι πρέπει να μην ξεχνάει ότι είναι Αντιδήμαρχος Περιστερίου, πρέπει κάποιος παρακαλώ να του το πει μπας και το καταλάβει.

--- Εδώ που τα λέμε έχω δει με τα ματάκια μου δημοτικό σύμβουλο Περιστερίου να φοράει κασκόλ του Ολυμπιακού σε ματς με τον Ατρόμητο στο «Γ.Καραϊσκάκης» αλλά πραγματικά δεν με ενόχλησε γιατί το γουστάρει και καλά έκανε. Δεν το δημοσιοποίησε όμως.

--- Επειδή όμως τα έχω πάρει στην κράνα  από δω και στο εξής είτε λέγεται δημοτικός σύμβουλος, είτε αντιδήμαρχος, είτε πρόεδρος, είναι οτιδήποτε,  θα βγαίνει στην σέντρα όταν διαπιστώνω ότι προσβάλει την πόλη μας και τις ομάδες μας. Με στο συμπάθιο σας το λέω από τώρα για να μην παρεξηγηθώ. Να αγαπάει την ομάδα του όπως γουστάρει, εμάς να μην τσιγκλάει.`

----Εις το επανιδείν φιλαράκια μου τον Νοέμβριο. Όταν πια θα μετράμε για τα καλά την αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του 2022.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Νοέμβριος 2021 22:23
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: H στήλη «Μικτή Ζώνη» από το Αθλητικό Περιστέρι! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας