Τελευταία ενημέρωση 06:24, 24 Απρ 2024

Η στήλη «Περιστεριώτικα» από το «Α.Π.»

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Διαβάστε τα «Περιστεριώτικα» από την εφημερίδα Αθλητικό Περιστέρι, τεύχος 24.

Η Λέσχη «ντύθηκε» με τα χρώματα του Ατρόμητου!

Μια πολύ όμορφη εξωτερική όψη απέκτησε η ιστορική Λέσχη του Ατρόμητου στην οδό Ραβινέ που έχει εγκαταλειφθεί τα τελευταία χρόνια και παραμένει κλειστή. Για πρώτη φορά στα 60 και βάλε χρόνια της ιστορίας της η Λέσχη βάφθηκε στα χρώματα του Ατρόμητου, με ένα γαλάζιο πολύ όμορφο και η διαφορά είναι ορατή από τους διερχόμενους. Το γεγονός αυτό ίσως να αποτελεί την αφετηρία για την επαναλειτουργία της Λέσχης που ιδιοκτησιακά αποτελεί περιουσία του Ερασιτέχνη Ατρόμητου και μόνο αυτός μπορεί να τη διαχειριστεί. Ευχής έργο τα 100 χρόνια της ομάδας να βρουν τη Λέσχη ανοικτή και λειτουργική, ευχής έργο να φύγουν οι πέντε -έξι κάδοι απορριμμάτων που δίνουν αντιαισθητική εικόνα σε ένα ιστορικό κτίριο.

Ο Παράσχος αφήνει πίσω του Δώνη και Κάναντι!

Η επιστροφή του Γιώργου Παράσχου στον Ατρόμητο, στην τρίτη θητεία του επί διοίκησης Γιώργου Σπανού τον καθιστά  από το 2005 κι έπειτα ως τον προπονητή με τις περισσότερες παρουσίες στον πάγκο της ομάδας τόσο στην Α’ Εθνική όσο και σε γενικές συμμετοχές. Εκείνοι που έχουν να τον ανταγωνιστούν είναι μόνο ο Γιώργος Δώνης και ο Νταμίρ Κάναντι. Συγκεκριμένα ο Παράσχος έχει 112 παρουσίες σε όλες τις διοργανώσεις (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη) και 98 στην Σούπερ Λίγκα χωρίς να υπολογίζεται η φετινή σεζόν κάτι που σημαίνει ότι η διαφορά θα αυξηθεί. Ο Γιώργος Δώνης από την πλευρά του έχει 111 παρουσίες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας  και 96 στην Σούπερ Λίγκα ενώ ο Νταμίρ Κάναντι έχει 98 παρουσίες σε όλες τις διοργανώσεις και 80 στη Σούπερ Λίγκα. Σε κάθε περίπτωση Παράσχος, Δώνης και Κάναντι αποτελούν την κορυφαία τριάδα των προπονητών στην σύγχρονη εποχή του Ατρόμητου.

 

Unfair ολκής!

Τίποτα στη σχέση του Ατρόμητου με τον Γιάννη Αντωνόπουλο δεν προδίκαζε το unfair ολκής που έγινε από τον μέχρι πρότινος Αναλυτή Αγώνων της ομάδας. Να αφήσει  δηλαδή στα κρύα του λουτρού τον Ατρόμητο για να συνεχίσει στην ΑΕΚ μετά την πρόσληψη του Γιαννίκη. Ο Αντωνόπουλος ήταν 6 χρόνια στο Περιστέρι και η ομάδα του είχε δείξει απεριόριστη εμπιστοσύνη.

Δεν τον κούνησε!

Ο Αντωνόπουλος ήρθε στον Ατρόμητο με τον Τραϊανό Δέλλα τον Νοέμβριο του 2015 και παρέμεινε μετά την αποχώρηση του «Κολοσσού τον Σεπτέμβριο του 2016. Δεν τον κούνησε κανείς από τη θέση του ούτε επί Πίντο, ούτε στις δύο θητείες των Κάναντι και Παντελίδη, ούτε επί Αναστασίου. Ενσωματώθηκε στον σύλλογο ως πλήρες μέλος που δεν του άφηνε περιθώρια σκέψης ότι θα προχωρούσε σε τέτοια πράξη.

Είναι διπλό!

Και δεν είναι ότι ο Αντωνόπουλος άφησε σύξυλο τον Ατρόμητο μέσα στη σεζόν.  Το unfair του είναι διπλό γιατί ανέλαβε στην ΑΕΚ πριν από τον  μεταξύ αγώνα των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ. Τη μια στιγμή έκανε ανάλυση της ΑΕΚ με τον Παράσχο και την άλλη μέρα έκανε την ανάλυση του Ατρόμητου με τον Γιαννίκη. Θα μπορούσε τουλάχιστον αυτό να το είχε αποφύγει και δικαιολογημένα ο Ατρόμητος πρέπει να έχει παράπονα από την συμπεριφορά του.

Ξεχάστηκε γρήγορα!

Για τον Άνχελ Λόπεθ αυτό που έχω να πω είναι ότι ξεχάστηκε πολύ γρήγορα. Οι  προδιαγραφές του καλοκαιριού, το latin μοντέλο και το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε πέρσι ο Βόλος δημιούργησαν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα γύρω από το πρόσωπο του. Κάπου όπως τα μπέρδεψε μέσα του, η ομάδα έχασε τον προσανατολισμό της, ο ίδιος έχασε τους παίκτες και τα αποδυτήρια και μοιραίο ήταν να αποχωρήσει τόσο σύντομα από την 3η κιόλας αγωνιστική.

Σε πλήρη σύγχυση!

Ειδικά στο ματς με το Βόλο στο Πανθεσσαλικό, ο Λόπεθ έχασε τα αβγά και τα πασχάλια. Σε πλήρη σύγχυση, έκανε ακαταλαβίστικες κινήσεις δείχνοντας ότι ήταν σε πλήρη σύγχυση. Άλλους παίκτες έκανε προθέρμανση, άλλους έβαλε. Το ίδιο βράδυ κιόλας ο Σπανός πήρε την απόφαση να τον αντικαταστήσει, δεν είχε άλλη επιλογή έστω και αν δεν του αρέσει να αλλάζει προπονητές τόσο γρήγορα.

Δεν σταύρωσε νίκη!

Και κάτι τελευταίο για τον Λόπεθ, καθαρά στατιστικό. Αποχώρησε από τον Ατρόμητο χωρίς να γευθεί τη χαρά της νίκης, σε φιλικά και επίσημα ματς. Και καλά να το καταλάβει κανείς ότι στα φιλικά της Ισπανίας, οι πιθανότητες νίκης ήταν ελάχιστες, στα φιλικά της Ελλάδας πάλι η ομάδα δεν σταύρωσε νίκη. Και όταν μια ομάδα δεν κερδίζει ακόμη και σε φιλικά την παίρνει εύκολα η κάτω βόλτα.

Ικανή για πρωτιά!

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Η φετινή Κ19 του Ατρόμητου είναι ικανή ακόμη και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα της Super League. O Γιώργος Κορακάκης έχει δημιουργήσει ένα καλοκουρδισμένο σύνολο με μια «φουρνιά» ταλαντούχων ποδοσφαιριστών γεννηθέντων το 2003, που αν στην πορεία δεν έχει αγωνιστικές απώλειες και δεν χάσει την αυτοσυγκέντρωση του, θα πετύχει μεγάλα πράγματα.

Πολύ δυνατή!

Μεγάλο συναγωνισμό κάτω από τα γκολπόστ προκάλεσε η επιστροφή του Ανδρέα Γιαννιώτη στον Ατρόμητο, την τελευταία μέρα των μεταγραφών του Σεπτεμβρίου. Μαζί με τον Κέναν Πίριτς και τον Χρήστο Μανδά συγκροτούν μια τριάδα γκολκίπερ πραγματικά πολύ δυνατή καθώς ο Βόσνιος εν ενεργεία διεθνής μπορεί να έχει ξεκινήσει βασικός όμως αισθάνεται την ανάσα των δύο Ελλήνων συναδέλφων του.

Τους επηρέασε!

Είναι αλήθεια ότι η ήττα από την πρωταθλήτρια της Ρουμανίας Κλουζ και  ο αποκλεισμός από τους ομίλους του Basket Champions League επηρέασε ψυχολογικά πάρα πολύ τους παίκτες του ΓΣΠ και αυτό φάνηκε στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Προμηθέα χάνοντας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Παθαίνοντας δηλαδή μπλάκ άουτ στο τελευταίο τρίλεπτο από έλλειψη αυτοπεποίθησης που προκάλεσε τρικυμία και απώλεια του πλάνου στους παίκτες.

Να φθάσει μακριά!

Ο ΓΣΠ, όπως θα γνωρίζετε, συνεχίζει στην Ευρώπη και σε μια άλλη διοργάνωση το Europa Cup. Σαφώς υποδεέστερη που δίνει όμως τη δυνατότητα στην ομάδα για να διακριθεί και να φθάσει αρκετά μακριά. Μέχρι που μπορεί να είναι αυτό το μακριά κανείς δεν το ξέρει. Μην σας προκαλέσει πάντως καμία εντύπωση αν αυτό το μακριά είναι κανένας προημιτελικός ή  ημιτελικός ή τελικός κάτι που φυσικά ευχόμαστε.

Αλλαγή ρότας!

Προσωπική επιλογή του Άκη Παπακωνσταντίνου είναι η αποχώρηση του από τη θέση του συνεργάτη Τεχνικού Διευθυντή στον ΓΣ Περιστερίου. Παιδί της ομάδας ο Παπακωνσταντίνου πρόσφερε σημαντικές υπηρεσίες στο πλευρό του Γιώργου Πανταζόπουλου αλλά για επαγγελματικούς λόγους αποφάσισε να κάνει μια διαφορετική πορεία στη ρότα της ζωής. Το ματς στο Ιβανώφειο με τον Ηρακλή ήταν το πρώτο μετά από πολλά χρόνια που δεν ακολούθησε την αποστολή.

Πρόσθεσε το Vitabiotics!

Το συνθετικό Vitabiotics πρόσθεσε στην ονοματολογία του  ο ΓΣ Περιστερίου. Είναι μια εταιρεία στο χώρο της διατροφής και των συμπληρωμάτων διατροφής που συμπλήρωσε φέτος 50 χρόνια όσα και η ομάδα άλλωστε. Η ευτυχής αυτή συγκυρία της έφερε μαζί και πλέον η ομάδα επισήμως θα αποκαλείται «Περιστέρι Vitabiotics», είναι κάτι άλλωστε που οι σύλλογοι του μπάσκετ το κάνουν συχνά.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Γρ.Πολυχρονίδης:«Η δύναμη της θέλησης»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας