Τελευταία ενημέρωση 00:36, 24 Απρ 2024

Εντυπωσιακό πέρασμα του ΓΣΠ από την Κρήτη

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με εντυπωσιακό τρόπο πέρασε από το κολυμβητήριο των Χανίων ο ΓΣ Περιστερίου, που φαίνεται να βρίσκει σιγά σιγά τον περσινό εξαιρετικό εαυτό του. Η ομάδα του Κώστα Λούδη επιβλήθηκε με 21-9 του ΝΟ Χανίων και πέτυχε την τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Οι Περιστεριώτες, με πλουραλισμό στην επίθεση, κυριάρχησαν απόλυτα από το ξεκίνημα και αύξαναν τη διαφορά μέχρι το φινάλε, μη αφήνοντα περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους. Ο ΝΟ Χανίων, που αγωνίστηκε χωρίς τον ένα ξένο του, τον Ούγγρο Τοτ και τον βασικό γκολκίπερ του Στράτο Λεβεντάκη (ήταν στη 15άδα, αλλά δεν έπαιξε λόγω ενοχλήσεων), υπέστη ήττα μετά από δύο συνεχόμενες νίκες.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 9-21

Οκτάλεπτα: 1-3, 4-7, 2-4, 2-7.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Μητράκης, Βολτυράκης, Νικολαΐδης 1, Πολύζος, Αγιωργούσης 3, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 1, Παππάς, Αποστολάκης, Μπέτο 2, Μαζοκοπάκης 1, Κουμής, Κανδανολέων, Λεβεντάκης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Φάρκας 3, Φάρμερ 4, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 2, Μπιτσάκος 3, Καρούντζος 3, Αγκόρτσας 2, Παπασηφάκης 3, Τοράκης, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος.

Διαιτητές: Μπιράκης, Σπανούδης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ντέρμπι με ΠΑΟ αύριο στη Χωράφα »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας