Τελευταία ενημέρωση 00:24, 24 Απρ 2024
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην ΑΕ Περιστερίου περιμένουν το φινάλε του πρωταθλήματος, ώστε να οργανωθούν τάχιστα ενόψει... Γ' κατηγορίας.

 

Αποφασισμένοι να εξαλείψουν άμεσα τα λάθη που έγιναν φέτος και οδήγησαν την ομάδα στον υποβιβασμό της -με κάτω τα χέρια...- στην κατωτέρα των κατηγοριών του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, φαίνεται να είναι άπαντες στις τάξεις της ΑΕ Περιστερίου. Στις τάξεις του συλλόγου περιμένουν να ολοκληρωθεί η σεζόν στη Β' κατηγορία, όπου απομένουν ακόμη δύο αγωνιστικές, προκειμένου να οργανωθούν τάχιστα ενόψει της νέας χρονιάς και να καταστήσουν τη Γ' ΕΠΣΑ... χώρο αναμονής!

Το πρώτο πράγμα που θα γίνει, είναι η ανάδειξη νέας διοίκησης, η οποία πάντως δεν θα έχει αρκετές διαφορές με την ήδη υπάρχουσα. Για την ακρίβεια, τα πρόσωπα που την στελεχώνουν θα παραμείνουν ως έχουν, ωστόσο αρκετά από αυτά είναι μάλλον βέβαιο πως θα αλλάξουν ρόλους. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφερθεί πως για την ώρα προεδρεύει στην Ένωση ο Ηλίας Καρανταϊρης.

Αφού ολοκληρωθούν οι διαδικασίες σε διοικητικό επίπεδο, θα ακολουθήσει η πρόσληψη νέου προπονητή και η στελέχωση του ρόστερ. Είναι σχεδόν δεδομένο ότι ο Χρήστος Τάσης θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο, όπως επίσης πως θα γίνουν ενέργειες για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού και τη δημιουργία μίας ομάδας, ικανής να ανταποκριθεί στους στόχους πρωταθλητισμού που θα τεθούν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μπήκε και το κάρφωσε! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας