Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ερασιτέχνης:«Ατρόμητος και γεννιέσαι και γίνεσαι»!

Κατηγορία Ερασιτέχνης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με 100 εισιτήρια διαρκείας θα προμηθεύσει δωρεάν ο Ερασιτέχνης Ατρόμητος με πρωτοβουλία του Υπεύθυνου της Ακαδημίας Θανάση Κασπίρη τους γονείς των παιδιών που αγωνίζονται στα μικρά ηλικιακά τμήματα με στόχο τη δημιουργία νέων φιλάθλων. Άλλωστε η εικόνα της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ προκάλεσε ευμενή σχόλια παντού.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ατρόμητου αναφέρει τα εξής:

Η σπίθα που άναψε στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα γίνει φλόγα!. Μια φλόγα ικανή να ανοίξει νέους δρόμους στον αγαπημένο μας Ατρόμητο και να σπείρει τους καρπούς για τις νέες γενιές φιλάθλων μας.
Με προσωπική απόφαση του Υπεύθυνου της Ακαδημίας του ΑΠΣ Ατρόμητου κ. Θανάση Κασπίρη που αναλαμβάνει και το κόστος του εγχειρήματος θα δοθούν Δωρεάν μέσα στις επόμενες ημέρες 100 Κάρτες Διαρκείας στους γονείς των «μικρών» τμημάτων της Ακαδημίας.
Για να συνοδεύουν τα παιδιά τους σε όλους τους επόμενους εντός έδρας, γιατί από εδώ και στο εξής αυτό που ξεκινήσαμε την περασμένη Κυριακή θα γίνει ακόμη πιο δυνατό.
Εκεί δίπλα στους υπέροχους Fentagin θα είμαστε πλέον σε κάθε παιχνίδι στη Θύρα 7 την πραγματική ατρόμητη θύρα για να μεταλαμπαδεύσουμε όλοι μαζί στα παιδιά των τμημάτων Κ10- Κ11- Κ12- Κ13 και Κ14 την ιδέα του Ατρόμητου.
Γιατί ακόμη και αν κάποια παιδιά δεν γεννήθηκαν Ατρόμητοι, έχουμε πολλά που προέρχονται από φλέβες γνήσιων φιλάθλων της ομάδας, θα γίνουν είμαστε βέβαιοι Ατρόμητοι!.
Γιατί Ατρόμητος και γεννιέσαι αλλά και γίνεσαι!