Τελευταία ενημέρωση 00:16, 26 Απρ 2024
Κατηγορία Ηρακλής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

 Την 7η συνεχόμενη νίκη του πέτυχε  ο Ηρακλής που αποδεικνύει κάθε εβδομάδα ότι είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα φέτος στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας.

Ακόμα και απέναντι σε αποφασισμένους αντιπάλους  όπως σήμερα η Κοψαχείλα και χωρίς να βρεθεί στην καλύτερη του μέρα, έκανε το καθήκον του βγάζοντας την ποιότητα του ως ομάδα. Και όλα αυτά ενώ σημαντικές απουσίες είχαν κάνει πιο δύσκολο το έργο του προπονητή Παπαδιώτη. Το βάθος ωστόσο στο ρόστερ και η σωστή αξιοποίηση των παικτών από την Ακαδημία που διψούν να δείξουν την  αξία τους στάθηκαν καταλυτικοί παράγοντες για την κατάκτηση της νίκης. Μάλιστα και τα δύο γκολ για του λόγου τω αληθές πέτυχαν παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο

Το 1-0 έκανε στο 73΄ο Νατσάκος, με τον Μαρκαντωνάτο στο 81΄να διαμορφώνει το τελικό 2-0. Η Κοψαχείλα ολοκλήρωσε το ματς με 10  λόγω αποβολής του Λουμίδη Αν. στο 89΄.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Παπαδιώτης, Δρουγουνάκης, Σφίχτης, Νάνος, Ασφής (64′ Μαγκίτσας), Τσετσάι, Βαρδαραμάτος, Μήτρος, Γιώτης (42′ Πάσχος) (71′ Μαρκαντωνάτος)), Θανόπουλος (64′ Σιώλος), Βασιλείου (71΄Νατσάκος).

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ: Αγγελόπουλος, Σανεβιράτζε, Ιμπρο, Νεφρός, Τσίκος, Μουχαμέτι (87′ Λουμίδης Αλ.), Λουμίδης Αν., Γιουβρής (73′ Τζουμάκας), Γκιόλας (83′ Γκιόλας), Ασημακόπουλος, Ζαφείρης

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 28 Νοέμβριος 2021 19:48
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας