Τελευταία ενημέρωση 03:22, 26 Απρ 2024

Αρζένης: «Έχουμε κοινό στόχο με τον Άγιαξ Ταύρου»

Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα κόντρα σε Αγία Παρασκευή και Ολυμπιακό Λιοσίων, ο ΑΟ Περιστερίου θέλει την Κυριακή να επιστρέψει στις νίκες στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ Ταύρου.

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Αλκαίου Νένδου που ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό που αποκόμισε στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου, με τον Κώστα Αρζένη να δηλώνει τα εξής για το ματς του Σαββάτου

"Είναι ένα ματς με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας και απέναντι σε μια ομάδα που έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους με εμάς. Ο Άγιαξ Ταύρου έχει αποδείξει ότι είναι φέτος δυνατός και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος των τριών εβδομάδων".

Ερωτηθείς εάν είναι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, ο έμπειρος προπονητής πρόσθεσε

"Ποτέ δεν πρέπει να είναι κάποιος προπονητής ικανοποιημένος. Πάντα επιζητάμε το καλύτερο, αλλά θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Ο εχθρός του καλού άλλωστε είναι το καλύτερο. Σίγουρα είμαστε μέσα στους στόχους μας αλλά θα μπορούσαμε επαναλαμβάνω να είχαμε περισσότερους βαθμούς".

Για το αν θεωρεί ότι η μεγαλύτερη μάχη που θα γίνει θα αφορά την άνοδο ή την παραμονή ο κ. Αρζένης δήλωσε:

"Ο όμιλος όπως έχω πει εξ αρχής είναι ο πιο ισορροπημένος διότι υπάρχουν πολλές ισοδύναμες ομάδες. Η μάχη θα γίνει και για την κορυφή και για την παραμονή αφού όλα τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Νομίζω ότι η πιο σταθερή και πιο τυχερή ομάδα θα πετύχει το στόχο της είτε αυτό λέγεται "παραμονή" είτε "κορυφής".

ΠΗΓΗ soccerlive.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τέλος ο Αρζένης »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας