Τελευταία ενημέρωση 21:15, 19 Απρ 2024

Βόγλης: «Είδα όπως θέλω τον Ιπποκράτη»

Κατηγορία Ιπποκράτης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ιπποκράτη, Βασίλης Βόγλης μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Φωστήρα Ηλιούπολης.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε:

«Θέλαμε πολύ την νίκη περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους και τα καταφέραμε σε μια δυσκολη εδρα. Η ομάδα μου έκανε οσα ζήτησα στο τακτικό κομμάτι και τους αξίζουν συγχαρητήρια από τον 1ο μέχρι τον 20ο που ηταν στην αποστολή.
Αυτά τα παιχνίδια τα παίρνουν συνήθως οι ομάδες που τα θέλουν πιο πολύ βάζοντας την ψυχή κάτι που μας έλειψε σε αλλά παιχνίδια αναλαμβάνοντας εγώ ο ίδιος την ευθύνη σε αυτο.
Έχουμε αδικησει τον εαυτό μας σε συγκεκριμένα παιχνίδια και χάσαμε έδαφος αλλά αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο είναι να παραμένουμε ψύχραιμοι και ενωμένοι όπως το Σάββατο στην Ηλιούπολη που ειδα την ομαδα μου οπως ακριβως θελω.
Την Κυριακή περιμένουμε μια ομάδα που αντιμετωπίσαμε και πέρσι. Δείχνει ότι είναι σοβαρή και σταθερή και σίγουρα θα είναι ένα ντέρμπι που έχουμε ανάγκη να κάνουμε 2η συνεχομενη νίκη που θα μας ανεβάσει ακόμα περισσότερο και την ψυχολογία μας και την θέση μας».

Πηγή soccerlive.gr

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: O Δρόσος τον έστειλε στον...Παράδεισο »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας