Τελευταία ενημέρωση 09:09, 20 Απρ 2024

H στήλη «Μικτή Ζώνη» από το Αθλητικό Περιστέρι!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Κορακάκης σε σεμινάριο της ECA!

Στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Άντερλεχτ βρέθηκε πρόσφατα ο Γιώργος Κορακάκης για να εκπροσωπήσει τον Ατρόμητο στο σεμινάριο για την «Ανάπτυξη Ταλέντων», αποκλειστικά για τις ομάδες-μέλη της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA). Κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι έδειξαν τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιούν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και πώς εφαρμόζουν τη φιλοσοφία τους, χρήσιμα δηλαδή εφόδια για το μέλλον που έφερε πίσω μαζί του ο τεχνικός διευθυντής υποδομών της περιστεριώτικης ομάδας.

Ο διοπτροφόρος ποδοσφαιριστής!

Eιδικά γυαλιά που έχουν την έγκριση των διαιτητών για να τα χρησιμοποιεί παίζοντας μπάλα στα παιχνίδι της ΑΕ Περιστερίου φοράει  ο ποδοσφαιριστής της Πουρίκης. Συνήθως οι αθλητές ς με θέματα όρασης επιλέγουν τους φακούς επαφές όμως ο Πουρίκης φαίνεται ότι εξυπηρετείται με τα γυαλιά και τον διευκολύνουν καλύτερα τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες της περιστεριώτικης ομάδας.

Η εξήγηση για Πετρούνια!

Πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας είναι από τον περασμένο Μάρτιο ο πρόεδρος της Ειρήνης Περιστερίου Θανάσης Σταθόπουλος. Διόλου τυχαίος στο άθλημα καθώς πριν ασχοληθεί ως παράγοντας ήταν ένας σπουδαίος γυμναστής με πολύχρονη πορεία και συνεργασία με τους Πετρούνια, Μάρα, Κωνσταντινίδη. Έτσι εξηγείται δηλαδή και το γεγονός ότι τόσο ο Πετρούνιας όσο και ο Μάρας ανήκουν στο δυναμικό του περιστεριώτικου συλλόγου. Καθαρά λόγω Σταθόπουλου.

Αγαπήθηκε πάρα πολύ!

Ο εικονιζόμενος κύριος έχει αγαπηθεί πολύ από τους παλιούς φιλάθλους του Ατρόμητου. Πάρα πολύ. Έχει φορέσει 150 φορές το αστέρι στο στήθος κι έκανε το Περιστέρι δεύτερη πατρίδα του. Πλέον τα χρόνια πέρασαν, είναι πια συνταξιούχος, απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην επαρχία κι εδώ τον βλέπουμε μαζί με τον εγγόνο του σε χαρούμενες στιγμές. Κι επειδή θα δυσκολευτείτε να τον αναγνωρίσετε είναι ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Κώστας Σιαβάλας.

Ατραξιόν στο Μαζαράκη!

Δύο πανέμορφα  και χαριτωμένα σκυλάκια ο Σνούπι και ο Ρούντι αποτελούν εδώ και 3-4 χρόνια την ευχάριστη ατραξιόν στο προπονητικό κέντρο του Ατρόμητου. Με τη φροντίδα των ανθρώπων της ομάδας, ειδικά του Γιάννη Αγγελόπουλου και του Σαράντου Χατζηγιαννάκη, έχουν το σπιτάκι τους και κάθε φορά που ξαμολιούνται στον αγωνιστικό χώρο σκορπίζουν  από χαρά και προσφέρουν όμορφες εικόνες σαν και αυτή δείχνοντας την αγάπη τους στον φροντιστή του Ατρόμητου.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Επίσκεψη Λεωτσάκου στο «Χριστοδούλειο»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας