Τελευταία ενημέρωση 11:19, 19 Απρ 2024

Οι επιτυχίες….κόποις κτώνται!

Κατηγορία Ερασιτέχνης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το μοντέλο εκγύμνασης που κάνει την ακαδημία του ΑΠΣ Ατρόμητος να ξεχωρίζει.

Ένα μοντέλο εκγύμνασης που την κάνει να ξεχωρίζει και το αποτέλεσμα .αποτυπώνεται με τα συνεχή πετυχημένα αποτελέσματα, εφαρμόζει (και) φέτος η ακαδημία του ΑΠΣ (Ερασιτέχνη) Ατρόμητος.

 Συγκεκριμένα  το προπονητικό επιτελείο βρίσκεται  σύσσωμο κάθε μέρα «επί ποδός πολέμου» επιβλέποντας το πρόγραμμα όλων των τμημάτων από το μεγαλύτερο μέχρι το μικρότερο.

Με τον τρόπο αυτό αφενός εξασφαλίζεται καλύτερη ποιότητα καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που ένας προπονητής αντιστοιχεί σε 3-4 ποδοσφαιριστές και κυριολεκτικά βρίσκεται «από πάνω του» σε μια έμμεση ατομική προπόνηση διορθώνοντας λάθη και παραλείψεις και αφετέρου εφαρμόζεται ένα ενιαίο πρόγραμμα προπονήσεων βασισμένο στη φιλοσοφία που έχει καθιερώσει  ο Τεχνικός Διευθυντή Μάρκος Δήμος.

Ήδη οι κόποι της ομαδικής αυτής προσπάθειας, υπό την καθοδήγηση του Υπεύθυνου της ακαδημίας Θανάση Κασπίρη αποδίδουν καρπούς καθώς τα αγωνιστικά τμήματα του Ατρόμητου τόσο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ όσο και στο ανταγωνιστικό τουρνουά Attica κατακτούν νίκες και ταυτόχρονα αποδίδουν ποδόσφαιρο υψηλών απαιτήσεων.

Απώτερος στόχος βέβαια είναι να προετοιμαστούν τα παιδιά για να επανδρώσουν τις επαγγελματικές» ομάδες των υποδομών του Ατρόμητου πρώτα μεταπηδώντας στην Κ15 της ΠΑΕ και κατόπιν στις επόμενες Κ17 και Κ19 με ενδιάμεσο σταθμό την Κ16 που αποτελεί μια μεταβατική ομάδα υψηλών απαιτήσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τα συγχαρητήρια του Ερασιτέχνη στην Κ17! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας