Τελευταία ενημέρωση 17:34, 16 Απρ 2024

Η στήλη «Ιεροθιώτικα» από το «Α.Π.»

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

--- Φιλαράκια μου γεια και χαρά σας και αέρα στα πανιά σας. Εύχομαι να είστε όλοι καλά, με καλή διάθεση. Για την ομάδα της γειτονιάς μας και την πορεία της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική λίγο πολύ τα πράγματα έχουν έρθει όπως τα περιμέναμε. Ένα πολύ νεανικό σύνολο που θα δώσει μάχη για την παραμονή του στην κατηγορία, έτσι θα πάει όλη η χρονιά.

--- Με μέσο όρο τα 23 χρόνια θαρρώ ότι ο Ιερόθεος είναι η πιο νεανική ομάδα στον όμιλο του και ίσως στην κατηγορία. Δεν μπορούσε όμως να γίνει κι αλλιώς, η άλλη λύση θα ήταν ο οικειοθελής υποβιβασμός στο τοπικό. Τα παιχνίδια του βεληνεκούς του θα τα παλεύει όλα και ειδικά μέσα στη Χωράφα. Αλλά και εκτός, είδαμε ότι πήρε η ομάδα ισοπαλία στον Φωστήρα άρα ξέρει να μάχεται.

---- Τους παίκτες και τον προπονητή τον Ζουρούδη που κάνει μια πολύ δύσκολη προσπάθεια και ανταποκρίνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό πρέπει πάντως να τους αφήσουμε έξω από το περιβάλλον του συλλόγου που έχει…διχοτομηθεί.  Οι μισοί να τα έχουν με τους άλλους μισούς και όλοι μαζί να τα έχουν με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

---- Και επειδή έχω ξεχάσει να σας το πω τις προηγούμενες φορές δεν είναι ότι η ομάδα χάνει μόνο πρόσωπα αλλά χάνει και ανθρώπους που την στήριξαν στο παρελθόν οικονομικά. Όπως ο Σαράντης που κάθε χρόνο έδινε ένα σεβαστό ποσό αλλά φέτος δεν θα το δώσει. Και θα μου πείτε πως θα το καλύψουμε; Πάλι καλά που οι συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές δεν έχουν καμία σχέση με τις συμφωνίες του παρελθόντος.

---- Εδώ μέχρι και ο Στάθης Τσιακούμης, ένα πρόσωπο μια ιστορία στον Ιερόθεο που έχει βάλει πολλά λεφτά στην ομάδα με την σέσουλα έχει απομακρυνθεί, προτιμά να βλέπει την Χρυσούπολη παρά τον Ιερόθεο, τι να λέμε τώρα.

----Αν θυμάστε πάντως καλά  πριν κανένα δίμηνο είχε ανακοινωθεί επίσημα η συνεργασία του Ιερόθεου με τους Διονύση Χιώτη  και Σάκη Κατσούλη, το νικητή του Survivor με την εξής πανηγυρική πρόταση: «Η οικογένεια μας γιγαντώνεται σε όλα τα επίπεδα» και με την επεξήγηση ότι θα αναλάβουν εξ’ ολοκλήρου την εκγύμναση των τερματοφυλάκων  από την Α’ ομάδα μέχρι την ακαδημία.

--- Η συνεργασία αυτή όχι μόνο δεν…περπάτησε  αλλά ουσιαστικά δεν έγινε ποτέ. Η ανακοίνωση πήγε τζάμπα. Μάλιστα ο Κατσούλης έμαθα ότι διερρήγνυε τα ιμάτια του πως ουδέποτε έκλεισε συμφωνία με τον Ιερόθεο. Καντήλες έβγαζε όμως για τα λέμε σωστά πρέπει να ακούσουμε και τη άποψη της ομάδας. Η ουσία είναι ότι ο Χιώτης και ο Κατσούλης δεν πάτησαν ποτέ το πόδι τους στη Χωράφα και η ομάδα βγήκε εκτεθειμένη.

----- Κι επειδή σας έχω αφήσει ένα υπόλοιπο από την περασμένη φορά με την υπόθεση των Μπριστογιάννη – Κορώνη που έφυγαν από την ομάδα για να πάνε στον Άρη Πετρούπολης πρέπει επιτέλους οι κρατούντες τον σύλλογο να μάθουν να σέβονται τις συμφωνίες που έχουν γίνει και να μην ζητάνε λεφτά όταν είναι να δώσουν  δελτία.

---- Ο Μπριστογιάννης είχε δοθεί δανεικός στην Άμιλλα και όταν γύρισε στην ομάδα απ’ ότι ξέρω δεν πήρε δεκάρα τσακιστή για ένα χρόνο. Αν κάνω λάθος παρακαλώ να με διορθώσετε. Όταν λοιπόν το παιδί ζήτησε το δελτίο του επειδή δεν το υπολόγιζαν, του γύρεψαν λεφτά. Λεφτά που τελικά έδωσε η Πετρούπολη.

---- Ο Κορώνης πλήρωνε την συνδρομή του τόσα χρόνια έχοντας κάνει ειδική συμφωνία όταν πήγε στην ακαδημία του Ιερόθεου από τον Ατρόμητο. Να μείνει ελεύθερος χωρίς αξιώσεις άμα δεν υπολογιζόταν. Και αυτουνού του παιδιού του γύρεψαν λεφτά για να πάρει το δελτίο του. Λεφτά που τελικά έδωσε πάλι η Πετρούπολη.

---- Τέτοια περιστατικά πρέπει να εκλείψουν από τον σύλλογο. Με τα παιδιά δεν πρέπει να παίζουμε ούτε να κάνουμε τους δύσκολους. Γιατί έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να πηγαίνουν οι γονείς σε γραφεία και να αναποδογυρίζουν τραπέζια. Δεν θέλεις Άγιε μου ένα παιδάκι; Άστο να πάει στην ευχή του Θεού… Στις μέρες μας είναι εύκολο να βρίσκονται χρήματα για ένα δελτίο, ειδικά όταν εσύ δεν έχει βάλει ευρώ; Αυτά και με το καλό να τα ξαναπούμε κοντά στις γιορτές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έφυγε και 8ος παίκτης! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας