Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ευχαριστώ της «Κιβωτού» στον Ηρακλή

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εξαιρετική κίνηση για ακόμη μια φορά από τον Ηρακλή Περιστερίου να συνδράμει στο έργο της «Κιβωτός του Κόσμου» προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκη σε παιδιά που έχουν περάσει πραγματικά δύσκολα.

Μάλιστα, η «Κιβωτός»  προεξέχοντος του πατρός Αντωνίου απάντησε στην κίνηση της ομάδας με το εξής μήνυμα:

 Αγαπητοί μας συμπαραστάτες. Με μεγάλη χαρά δεχθήκαμε από εσάς κίνηση αλληλεγγύης, προσφέροντας μας ενδύματα, τρόφιμα και είδηση υγιεινής για την ενίσχυση του έργου μας.

Απ' όλους εμάς εδώ, δεχθείτε ένα ειλικρινές και βαθύ ευχαριστώ για την προσφορά σας με τον δικό σας τρόπο στον πολύπλευρο έργο του πατρός Αντωνίου. Όπως γνωρίζεται, ο πατήρ Αντώνιος και όλοι εμείς εδώ στην Κιβωτό του Κόσμου φροντίζουμε ώστε τα παιδιά που προέρχονται από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες διαβίωσης να καταφέρουν να σταθούν στα πόδια τους και να κερδίσουν πίσω την χαμένη αθωότητα. Η Κιβωτός του κόσμου δεν λαμβάνει κρατικές επιχορηγήσεις και βασιζόμαστε στην αγάπη των ανθρώπων που έχουν αγκαλιάσει και στηρίζουν το έργο μας.

Ο Άγιος Παϊσιος ο Αγιορείτης έλεγε: «Όταν παίρνεις γεμίζουν τα χέρια, ενώ όταν δίνεις γεμίζει η καρδιά". Είμαστε σίγουροι πως η δική σας καρδιά είναι γεμάτη από ευτυχία και γαλήνη μέσα από την προσφορά σας. Ο Θεός να σας έχει καλά».

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Ιανουάριος 2022 17:11