Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κόλμαν: «Ήταν ένα βήμα προόδου»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε ο Κρις Κόλμαν, τονίζοντας ότι είναι περήφανος για την προσπάθειά τους και ότι δεν θα μπορούσε να ζητήσει κάτι περισσότερο έπειτα από μόλις μία εβδομάδα προπονήσεων.

Επιπλέον, τόνισε την πολύ καλή αντίδραση που είχαν μετά την άμεση ισοφάριση των γηπεδούχων και ανέφερε ότι στόχος εκτός από το επόμενο ματς κόντρα στην ΑΕΚ, είναι και η αλλαγή της προσωπικότητας στην απόδοση των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA μετά τη λήξη του αγώνα:

Για το πρώτο του ματς στην Ελλάδα έπειτα από 11 χρόνια:
«Μπορώ να θυμηθώ στα σίγουρα το πάθος με το οποίο βιώνουν εδώ οι οπαδοί το πρωτάθλημα, γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Είμαι πολύ χαρούμενος και με τους παίκτες μου για αυτή την πρώτη εβδομάδα, καθώς αυτά προσπάθησαν πραγματικά να κάνουν αυτά που είπαμε και αυτά που δουλέψαμε. Είμαι χαρούμενος και με την υποστήριξη που έλαβα και από όλο το προσωπικό της ομάδας. Ήταν μια καλή εβδομάδα».

Για το αν εντόπισε διαφορές στο στυλ παιχνιδιού:
«Η ομάδα προσπάθησε να κάνει αυτά που ζήτησα. Προσπάθησαν να εφαρμόσουν όσα ζήτησα μέσα στην εβδομάδα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το πλάνο μέσα στο παιχνίδι το υλοποίησαν. Παίζαμε εκτός έδρας με μια πολύ καλή ομάδα, που πραγματοποιεί μια καταπληκτική σεζόν, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο σήμερα από την ομάδα και πραγματικά τους αζίξει ένας μεγάλος έπαινος».

Για το αν τον αφήνει ικανοποιημένο ο βαθμός της ισοπαλίας:
«Σαφώς και χρειαζόμαστε βαθμούς. Ξέρουμε ότι έχουμε να δώσουμε μια σκληρή μάχη. Το κυριότερο όμως που έχουμε να κάνουμε, είναι να αλλάξουμε την προσωπικότητα της απόδοσης των παικτών. Ήταν καλό βήμα προόδου το ματς με τον ΠΑΣ. Είδα διαφορά. Σκοράραμε στο πρώτο λεπτό, απάντησαν αμέσως και παρ’ όλα αυτά, είδα μια πολύ καλή αντίδραση από τους παίκτες μου. Είμαι περήφανος για αυτούς. Είχαν πραγματικά υπέροχη αντίδραση. Παίζαμε με μια καλή ομάδα και ήταν ένα καλό ματς και για τους δύο».

Για το αν του έλειψε η δράση από τον πάγκο:
«Αυτή η θέση στον πάγκο, μπορεί να είναι η χειρότερη θέση που μπορείς να βρεθείς, αλλά μπορεί να είναι και η καλύτερη. Για όλους τους προπονητές είναι το ίδιο. Αλλά πραγματικά μου έλειψε ο πάγκος, μου έλειψε ο ενθουσιασμός του».

Με τι θα είναι ικανοποιημένος στο τέλος της φετινής σεζόν:
«Ξέρετε κάτι; Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο το επόμενο παιχνίδι. Την ΑΕΚ. Η δουλειά για μένα είναι να κάνω την ομάδα να προχωρησει σε μια νέα κατεύθυνση, να παίξει με διαφορετικό τρόπο. Το μόνο που σκέφτομαι είναι το επόμενο παιχνίδι».