Τελευταία ενημέρωση 22:33, 24 Απρ 2024
Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απόλυτοι κυρίαρχοι ήταν οι πολίστες του ΓΣ Περιστερίου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΥΚ Βόλου επικρατώντας με 14-7, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών. Την επόμενη αγωνιστική (13η) οι «κυανοκίτρινοι» έχουν ρεπό και θα αγωνιστούν ξανά σε δυο εβδομάδες εντός έδρας με τα Χανιά.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη από τα πρώτα λεπτά έλεγξαν τον ρυθμό και είχαν το «πάνω χέρι» (3-5 στο πρώτο 8λεπτο). Ο Νικόλας Παπασηφάκης ήταν ο πρωταγωνιστής του ΓΣΠ σημειώνοντας συνολικά πέντε γκολ και η ομάδα του Βόλου προσπάθησε να μείνει κοντά στο σκορ για δυο περιόδους (6-8). Στα δυο τελευταία 8λεπτα ο ΓΣ Περιστερίου παίζοντας καταπληκτική άμυνα, δέχθηκε μόλις ένα γκολ και σημείωσε έξι συνολικά διευρύνοντας το τελικό αποτέλεσμα, φτάνοντας σε μια επιβλητική νίκη, που πιστοποιεί την εξαιρετική κατάσταση της ομάδας.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 3-5, 3-3, 1-3, 0-3.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Βενετόπουλος): Σιορδίλης, Νικηφορίδης, Γκανάτσιος 2, Στεργίου Δ., Ιωαννίδης, Μαρινάγης, Στεργίου Γ. 1, Βλιώρας, Πετρόπουλος, Αράμπα 4, Βασιλούδης, Κουφιαδάκης, Νάσιος, Χάλοουιν, Μπομπός.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Λούδης): Δαμίγος, Παπανικολάου, Φάρκας 2, Φάρμερ 2, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 1, Αγκόρτσας 1, Παπασηφάκης 5, Τοοράκης, Λαδάς 1, Σαλτερής, Μυρίλος, Μπιτσάκος Αν.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Ιανουάριος 2022 14:52
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Λούδης: «Κάναμε το χρέος μας»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας