Τελευταία ενημέρωση 08:57, 25 Απρ 2024

Fentagin:«O κόσμος πιστός στο αστέρι»

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο σύνδεσμος των οργανωμένων φιλάθλων εξέδωσε  την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Για άλλο ένα Σαββατοκύριακο άξιο αναφοράς είναι μόνο ο κόσμος, αυτός ο κόσμος που 3 χρόνια τώρα εισπράττει μόνο λύπες, απογοητεύσεις και είναι πιστός στο αστέρι και στη μπλε άσπρη ριγωτή φανέλα.
Μπράβο μόνο στον κόσμο για άλλη μια φορά. Περιορισμοί, κρύα, χιόνια και βροχές πάντα δίπλα σου στις δύσκολες στιγμές!
Συνεχίζετε να μην σέβεστε τον κόσμο και το σήμα στην φανέλα. Αν ρίξετε την ομάδα βρείτε τρύπα να κρυφτείτε! Με την έναρξη του χθεσινού αγώνα σήκωσαμε πανό το οποίο έγραφε "ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ" και φωνάχτηκαν συνθήματα ενάντια στην καταστολή και την ειδική μεταχείριση που δείχνουν προς τους οπαδούς. Ο σύνδεσμος χρόνια πρωτοπόρος στα ζητήματα που αφορούν όλους τους οπαδούς, είτε με αποχές είτε με συνθήματα και πανό. Δεν θα σταματήσουμε να φωνάζουμε για τα δικαιώματά μας. Για τα δικαιώματα των οπαδών!
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, σε αρκετές πόλεις της χώρας, πραγματοποιήθηκαν διαδηλώσεις για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας, για την αξιοπρέπεια του λαού, κινητοποιήσεις ενάντια στην εγκληματική διαχείριση της πανδημίας. Ως σύνδεσμος, ως άνθρωποι και κυρίως ως ενεργά άτομα στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα της χώρας, δεν μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι. Άλλωστε ο σύνδεσμος βρίσκεται πάντα δίπλα στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες.
Έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια από το ξέσπασμα της πανδημίας με τεράστιο αντίκτυπο παγκοσμίως. Εν μέσω απαγορεύσεων και περιορισμών, χωρίς κανένα ουσιώδες μέτρο, μετράμε πάνω από 22.000 νεκρούς, ενώ βιώνουμε τις τραγικές συνέπειες της κυβερνητικής διαχείρισης σε οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο, σε κάθε έκφανση της ζωής μας.
Αρνούμενοι να αναλάβουν την ευθύνη για τα απανωτά εγκληματικα λάθη τους, μεταφέρουν τις ευθύνες στον λαό και συνεχίζουν να αποδεικνύουν περίτρανα ποσο ανίκανοι είναι.
Αδυνατούν να προσφέρουν ακόμα και τα στοιχειωδη για την υγειονομικά κάλυψη του εργαζόμενου λαού, των φοιτητων/μαθητών αλλά και των εργαζομένων που παλεύουν στα νοσοκομεία σε άθλιες συνθήκες.
Μια κυβέρνηση που δεν δίστασε να ταχθεί κατά των αγωνιζόμενων υγειονομικων, που έχει διαλύσει το εθνικό σύστημα υγείας, απολύει και συλλαμβάνει όσους τολμούν να σηκώσουν κεφάλι.
Χτυπάει και καταστέλλει όσους διαμαρτύρονται για τα εκπαιδευτικά και εργασιακά νομοσχέδια, όσους αντιστέκονται στην κρατική καταστολή, όσους παλεύουν για ζωή, υγεία και ελευθερία. Και εμείς ως οπαδοί το έχουμε νιώσει καλά στο πετσί μας. Φυσικά με σταθερό αρωγό τα άρτια εκπαιδευμένα στο ψέμα και την παραποίηση της αλήθειας ΜΜΕ.
Εμείς στεκόμαστε πάντα δίπλα στον μαχόμενο λαο, είμαστε μαζι με τους υγειονομικούς!
ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΖΩΗ, ΥΓΕΙΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΕΛ.ΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
FENTAGIN 1980

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πανό κατά της έμφυλης βίας οι Fentagin! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας