Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ναμπί:«Ήρθε η ώρα να πανηγυρίσουμε μαζί»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μετά την υπογραφή του  συμβολαίου με τον Ατρόμητο, ο Αντίλ Ναμπί, που επέλεξε και θα φορά το νούμερο «30», πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα. Μια μεγάλη ομάδα με έναν μεγάλο προπονητή. Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος θα μου ταιριάξει απόλυτα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω, με στόχο να επανέλθει η ομάδα εκεί που της αξίζει να βρίσκεται. Σίγουρα στον ΟΦΗ πέρασα πολύ καλά, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα είμαι εδώ, βασικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Ατρόμητο και θέλω να πετύχω ακόμα περισσότερα».

Παράλληλα, μίλησε για τον προπονητή  Κρις Κόλμαν, τον οποίο γνωρίζει άριστα από τη στιγμή που έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αγγλία:

«Ο Κρις Κόλμαν είναι ένας τοπ προπονητής. Ένα σπουδαίο όνομα. Περιττεύουν οι συστάσεις για αυτόν. Όλοι τον γνωρίζουν στην Αγγλία, όλοι τον ξέρουν σε όλο τον κόσμο. Ήταν ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για τον οποίο ήθελα να έρθω, ξέροντας με ποιον προπονητή πρόκειται να δουλέψω».

Για τον κόσμο:

«Τώρα ήρθε η ώρα να πανηγυρίσουμε μαζί. Θέλω να τους φέρω χαρά και επιτυχίες. Ξέρω ότι η ομάδα τώρα είναι σε μια δύσκολη κατάσταση, αλλά αυτή η βαθμολογική θέση δεν αντιπροσωπεύει τον Ατρόμητο. Ήμουν στον ΟΦΗ τα προηγούμενα χρόνια και ξέρω ότι ο Ατρόμητος είναι μεγάλη ομάδα και έχει πάντα υψηλούς στόχους. Τώρα ξέρω ότι περνάμε δύσκολα, αλλά θα βάλω κι εγώ τα δυνατά μου για να διορθώσουμε την κατάσταση».