Τελευταία ενημέρωση 09:49, 25 Απρ 2024

Νάστος: Ποτέ δεν πάμε για την ισοπαλία

Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν κανένα παιχνίδι δεν θα μπορούσε να... περνά αδιάφορο για μία ομάδα που παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού και πολύ περισσότερο όταν απέναντί της βρίσκεται αντίπαλος με κοινό στόχο.

Σε αυτή τη... φάση βρίσκεται και η Κηπούπολη, στις τάξεις της οποίας εξελίσσεται η προετοιμασία για το ματς στο Παλαιό Φάληρο με την ομώνυμη ομάδα το απόγευμα του Σαββάτου (5/2). Σχετικά με το παιχνίδι, που θα γίνει στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ, ο Ανδρέας Νάστος τόνισε: «Είναι κομβικό παιχνίδι για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ποτέ δεν πάμε για την ισοπαλία, παίζουμε πάντα για να κερδίσουμε, όμως αυτό εξαρτάται και από την εικόνα που έχει ο κάθε αγώνας. Το Παλαιό Φάληρο είναι μία ομάδα που ενισχύθηκε τον Ιανουάριο και έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους με εμάς. Ας γίνει ένα καλό παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών, ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός εκτιμά πως τις επόμενες ώρες θα έχουν ξεπεραστεί.

Πηγή soccerlive.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δύσκολο το έργο της παραμονής! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας