Τελευταία ενημέρωση 09:41, 19 Απρ 2024

«Ζωντανό» το όραμα της παραμονής!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τελικά υπάρχει ζωή στον Ιερόθεο που παλεύει και θα παλέψει σκληρά για το θαύμα της παραμονής στη Γ' Εθνική κάτι που πριν από μερικές αγωνιστικές φάνταζε σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Σε εξ' αναβολής παιχνίδι η ομάδα του Πέτρου Ζουρούδη κέρδισε τον ουραγό Άρη Σκάλας με 4-1

Πολυτιμότερος του αγώνα ο Τσιμπόκας που σημείωσε δυο τέρματα. Στο 45’ πλάσαρε ύστερα από ασίστ του Σελμανάι για το 2-0 και στο 83’ με κεφαλιά αξιοποίησε την σέντρα του Σιμάκου, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 4-1.

Το… χορό των γκολ άνοιξε στο 40’ ο προωθημένος Καρδάμης, παίρνοντας το «ριμπάουντ» από το σουτ του Σελμανάι που σταμάτησε ασταθώς ο θετικός γενικά, αλλά ολομόναχος Ζιάρας. Στο 49’ ήρθε το 3-0 από την κεφαλιά του Χολέβα σε σέντρα του Μπαλωμένου, ενώ στο 60' ο Παρασίδης μείωσε σε 3-1 για τους φιλοξενούμενους. Δοκάρι είχε ο Μουστάκης στο 9’ με σουτ-«οβίδα» από το ύψος της περιοχής. Καμιά απειλή για τον Σφύρλα και την άμυνά του καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς από τους αποδυναμωμένους Λάκωνες.

Διαιτητές: Δρούζας, Λυκομήτρος - Μαυροκορδόπουλος (ΕΠΣ Αργολίδας)

Άγιος Ιερόθεος (Πέτρος Ζουρούδης): Σφύρλας, Μπαλωμένος, Σιμάκου, Καρδάμης, Καψής (73’ λ.τρ. Θεοδώρου), Κυριαζής, Κωτσερίδης (66’ Τσάπουρας), Μάτι (46’ Χολέβας), Τσιμπόκας (84’ Καφτηράνης), Μουστάκης (66’ Ασημάκης), Σελμανάι.

Άρης Σκάλας (Αντώνης Δρακόπουλος): Ζιάρας, Μανωλάκος, Χρήστου, Μιχελάκος (70’ Βασιλόπουλος), Μπινιώρης, Σταυρόπουλος, Κανελλάκης (52’ Παρασίδης), Πανταζής, Γουόρντεν, Καστένγκ, Γουίλφριντ.

Πηγή soccerlive.gr

 

H βαθμολογία από την 5η θέση και κάτω έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τα «Ιεροθιώτικα» από το «Α.Π.» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας