Τελευταία ενημέρωση 09:51, 24 Απρ 2024

Πανό κατά της έμφυλης βίας οι Fentagin!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Στον χθεσινό γυναικείο αγώνα μπάσκετ του ΓΣΠ, ο σύνδεσμος Fentagin πήρε την πρωτοβουλία, σε συνεργασία με την ομάδα αλλά και με το Μαρούσι να αναρτήσει πανό ενάντια στην έμφυλη βία.
 
Η σχετική ανακοίνωση των οργανωμένων αναφέρει τα εξής:«Για το γυναικείο φύλο έχουμε αναφερθεί παλιότερα με πανό στο κλειστό, έπειτα από τις υποτιμητικές δηλώσεις που είχε κάνει προεκλογικά ο καταραμένος πρωθυπουργός.
Βέβαια δεν είναι μόνο αυτός που με τα λόγια του είχε υποβιβάσει την αξία της γυναίκας. Πρόσφατα το σκουπίδι με το όνομα Μπαλάσκας είχε αναφέρει δημόσια στην τηλεόραση πώς πρέπει να κινηθεί ένας γυναικοκτόνος προκειμένου να ελαφρύνει τις κατηγορίες που θα του ασκηθούν.
Και πριν λίγες μέρες, φυσικά απαλλάχθηκε από το πειθαρχικό.
Οι απαρχαιωμένες αντιλήψεις που αναπαράγουν κυβερνήσεις και θεσμοί, η συγκάλυψη βιαστων, παιδεραστών ειδικά όταν πρόκειται για γόνους πλουσίων ή οικείων προσώπων κυβερνητικών στελεχών, οι απαράδεκτες μεσαιωνικές αντιλήψεις περί αγέννητων παιδιών από γυναίκες υπουργούς και πόσα ακόμα, αποδεικνύουν την συντηρητική και πατριαρχική κουλτούρα που χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη κυβέρνηση και τον βαθμό διαφθοράς ειδικότερα όταν μπαίνει το γυναικείο φύλο στο κάδρο.
Εμείς θα πούμε ότι με τις γυναίκες καθόμαστε μαζί στο ιδιο πέταλο και φωνάζουμε τα ίδια συνθήματα, μαχόμαστε μαζί στις πορείες για την ελευθερία του λαού, παλεύουμε πλάι πλάι στον δρόμο για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για την εργασία και την υγεία, στήνουμε χέρι χέρι τα οδοφράγματα για να αντιμετωπισουμε τους δολοφόνους της κυβέρνησης.
Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να έχουμε ως στόχο την αλλαγή της νοοτροπίας του λαού απέναντι στο γυναικείο ζήτημα. Η ανισότιμη θέση της γυναίκας είναι παλιά υπόθεση, υπάρχει από τότε που εμφανίστηκε η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Δεν ανεχόμαστε την εκμετάλλευση και την υποτίμηση της γυναίκας.
Ή με τις γυναίκες ή με τους βιαστές και εμείς έχουμε επιλέξει με ΠΟΙΕΣ θα είμαστε σε αυτόν τον αγώνα.
Γιατί η ζωή ένος ανθρώπου αξίζει εκατομμύρια φορές περισσότερο απ' όλη την περιουσία του πλούσιοτερου ανθρώπου στην γη.
Η αγέλη των αστών βιάζει σε σουίτες, τα ΜΜΕ ξεπλένουνε, το κράτος συγκαλύπτει.
2 μέτρα κάτω από την γη υπάρχει μια θέση για κάθε βιαστή.
Υγ. Πολλά μπράβο   στην ομάδα πόλο για την πρόκριση στους "8" του κυπέλλου και για την μέχρι τώρα πορεία. Συνεχίζουμε δυνατά!»

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Φεβρουάριος 2022 18:06
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας