Τελευταία ενημέρωση 22:05, 19 Απρ 2024

Κόλμαν: «Οι οπαδοί μας έχουν υποφέρει πολύ φέτος και περισσότερο χαίρομαι για αυτούς»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στους οπαδούς του Ατρόμητου αφιέρωσε ο Κρις Κόλμαν, τονίζοντας ότι φέτος έχουν υποφέρει πολύ και χαίρεται που τους βλέπει να χαμογελούν ξανά.

Αναλυτικά το σχόλιο του Ουαλού προπονητή μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης:

«Έχουμε βελτιωθεί, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο. Η σκληρή δουλειά είναι μπροστά μας. Υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε. Πραγματικά, όμως, χαίρομαι για τους οπαδούς μας. Είναι μια δύσκολη σεζόν και έχουν υποφέρει πολύ. Για αυτό προσπαθήσαμε να έρθουμε κοντά τους και να τους δώσουμε κάτι να χαρούν. Σε ό,τι αφορά στην απόδοση, δεν ήταν καλή απόδοση. Δεν παίξαμε καλά, αλλά πήραμε τη νίκη και αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή».

Για το αν θέλει να φέρει στον Ατρόμητο τη δυναμική φιλοσοφία του αγγλικού ποδοσφαίρου: «Φυσικά! Η ομάδα έχει καλούς παίκτες και μπορούμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Θέλω να χτίζουμε το παιχνίδι μας κι όχι μόνο με κοντινές πάσες, αλλά και με μακρινές. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να προσθέτεις απειλές και στην πλάτη του αντιπάλου. Πραγματικά, έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Όπως είπα όμως και πριν από δύο εβδομάδες, είμαι ο τρίτος προπονητής στη σεζόν και φυσικά αυτή η κατάσταση δεν είναι εύκολη για τους παίκτες ώστε να καταλάβουν τη φιλοσοφία μου τόσο γρήγορα. Ωστόσο, βλέπω πολλές καλές βελτιώσεις στο παιχνίδι μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Παρθενίου «Τίποτα δεν έχει τελειώσει» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας