Τελευταία ενημέρωση 22:15, 25 Απρ 2024

Κόλμαν: «Είμαι απογοητευμένος, δεν αντιπροσωπεύσαμε τον Ατρόμητο»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Δυσαρεστημένος από την παρουσία της ομάδας του χθες στην αναμέτρηση κόντρα στον Άρη έμεινε ο προπονητής, Κρις Κόλμαν, τονίζοντας πως ενώ από την πρώτη μέρα που είναι στο Περιστέρι έχει μείνει ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών, αυτό δεν ισχύει και για το ματς στο «Κλ. Βικελίδης».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι έπαθε ο Ατρόμητος και δεν είχε τα στοιχεία προηγούμενων αγώνων: «Πραγματικά δεν ξέρω. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν πιστέψαμε ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Πραγματικά δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό».

Για το αν φταίει η κούραση: «Φυσικά και υπάρχει κούραση. Στο τελευταίο ματς που παίξαμε κόντρα στον Αστέρα νικήσαμε 2-0. Δεν παίξαμε πολύ καλά, αλλά αντιμετωπίσαμε και την κούραση και κάναμε τη δουλειά μας σωστά. Σήμερα ήμασταν κουρασμένοι, αλλά ξέρουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Πρέπει με κάποιο τρόπο να ξεχάσουμε την κούραση και τουλάχιστον να προσφέρουμε κάτι. Από τη μέρα που έχω έρθει, είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την απόδοση των παικτών μου, αλλά σήμερα δεν είμαι χαρούμενος. Σήμερα δεν αντιπροσωπεύσαμε τον Ατρόμητο. Θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Είμαι απογοητευμένος από τον τρόπο που παίξαμε σήμερα».

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας