Τελευταία ενημέρωση 04:37, 20 Απρ 2024

Η ήττα στη Μύκονο έκανε ακόμη πιο δύσκολη τη σωτηρία!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το έργο του Άγιου Ιερόθεου για σωτηρία να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο μετά τη χθεσινή του ήττα στη Μύκονο με 3-0.

Στο δημοτικό στάδιο Κόρφου έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, με εκατέρωθεν ευκαιρίες και καλά διαστήματα και από τις δύο ομάδες. Μόλις στο 10ο λεπτό ο Κωνσταντινίδης «σημάδεψε» δοκάρι με κεφαλιά, όμως στο 29' ο Σπυρόπουλος άνοιξε το σκορ με πλασέ έπειτα από σέντρα του Σερέπα (1-0). Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να φτάσουν σε άλλα δύο γκολ και να «κλειδώσουν» το «τρίποντο».

 

Στο 70' ο Λεσάι αξιοποίησε τη σέντρα του Σπυρόπουλου και με κεφαλιά έγραψε το 2-0, ενώ στο 81' ο Μπρούνο με σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ένα λεπτό νωρίτερα (80') είχαν αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα οι Σερέπας και Μενάι για... κοκορομαχία.
Διαιτητές: Αλατσάκης, Ιωαννίδης-Λαμπροπούλου (Πειραιά).

 


ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Διαμαντής, Μάρκου, Παπαδόπουλος, Καλτσά(89' Μπαϊρακτάρι), Παπαϊωάννου, Αχείμαστος (83' Παρασκευάς), Σπυρόπυλος, Λεσάι (83' Γκέζο), Σερέπας, Κωνσταντινίδης (53' Κέμπε), Μπρούνο (83' Κατσικαλάκης)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Πέτρος Ζουρούδης): Σφύρλας, Μπαλωμένος, Καψής, Μενάι, Αποστολόπουλος, Καρδάμης (46' Χολέβας), Κωτσερίδης, Ασημάκης (68' Μουστάκης), Τσιμπόκας, Σελμανάι, Μάτι (68' Γκολφινόπουλος).

                                                        Πηγή soccerlive.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ενίσχυση με Ντυρμίσι και Σισέ »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας