Τελευταία ενημέρωση 13:10, 19 Απρ 2024

Τα συγχαρητήρια του Ερασιτέχνη στην Κ17!

Κατηγορία Ερασιτέχνης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την πρόκριση του Ατρόμητου Κ17 στο Final Four εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ατρόμητος.
 
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Oι ευχές μας έγιναν πραγματικότητα και «φουσκώσαμε» από υπερηφάνεια! Ένα τεράστιο «Εύγε» με κάθε δόξα και τιμή από την «οικογένεια» του ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών στην ομάδα Κ17 για την ευτυχία και τα δάκρυα χαράς που μας προκάλεσαν η πρόκριση της στις 4 καλύτερες ελληνικές ομάδες αφήνοντας νοκ άουτ Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!.
Σαν ένα «τρελό φορτηγό με τα φρένα σπασμένα» που παρέσυρε στο διάβα της κάθε εμπόδιo σε ματς must win συνέτριψε με 6-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη και εξασφάλισε το προνομιούχο εισιτήριο για το Final Four!.
H διοίκηση του Ερασιτέχνη και ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας μας Θανάσης Κασπίρης συγχαίρουν λοιπόν όλους τους συντελεστές αυτής της πολύ μεγάλης επιτυχίας που σήκωσαν ακόμη πιο ψηλά το Αστέρι μας. Τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή Κώστα Παρθενίου, το επιτελείο της ομάδας καθώς και τον Γιώργο Κορακάκη που επί των ημερών του υλοποίησε το συγκεκριμένο πετυχημένο project!
Η αποστολή εξετελέσθη αλλά υπάρχει και συνέχεια. Υπάρχει η κορυφή και είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι αυτά τα παιδιά με το ασίγαστο πάθος τους θα κατακτήσουν και την κορυφή του Ολύμπου!
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Οι ξεχωριστές ευχές του Ερασιτέχνη στην Κ17! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας