Τελευταία ενημέρωση 19:39, 25 Απρ 2024

Μ.Βαρβιτσιώτης:«Οι Έλληνες διπλωμάτες αξίζουν τον σεβασμό και την τιμή μας»

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των Ελλήνων από τη Μαριούπολη, αναφέρθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε συνέντευξή του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του τ/σ OPEN και τους δημ/φους Άκη Παυλόπουλο και Ευλαμπία Ρέβη.
Ειδικότερα, ο κ. Βαρβιτσιώτης τόνισε πως πρόκειται για μια δύσκολη αποστολή εν μέσω μιας εμπόλεμης κατάστασης και συνεχάρη τους Έλληνες διπλωμάτες που κράτησαν ανοικτό το Προξενείο και συνοδεύουν σήμερα το ανθρωπιστικό κονβόι.
Σχετικά με τη στάση της Ελλάδας, ο Αναπληρωτής Υπουργός σημείωσε ότι «βρίσκεται ταγμένη με το διεθνές δίκαιο και ότι είναι ταγμένη απέναντι στον αναθεωρητισμό και σε οποιονδήποτε θέλει να διασαλεύσει την ειρήνη στην Ευρώπη».
Όσον αφορά τον ρόλο της Ευρώπης, ο κ. Βαρβιτσιώτης υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι «η Ευρώπη ξύπνησε και πλέον αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να έχει γεωπολιτικό ρόλο στη γειτονιά της και στα ζητήματα ασφάλειας» και ότι ορθώνεται απέναντι σε εκείνους που θεωρούν τον πόλεμο ως μέσο ανατροπής των Συνθηκών και των συνόρων.
 

Δείτε εδώ το tweet.

Δείτε εδώ το video.

 
 
 
 
 
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας