Τελευταία ενημέρωση 04:10, 20 Απρ 2024

Η στήλη «Τι είδαν τα μάτια μου» από το «Α.Π.»!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

---- Eπιμένουν να με τσιγκλάνε φιλαράκια μου κάποιες ψυχές και να μου λένε ότι δεν πατάει καν στην πόλη μας. Μια φορά το μήνα και πολύ μας είναι. Ποιος; Σιγά που δεν έχετε καταλάβει ποιος είναι, εμένα πάλι περιμένετε να βγάλω  τα κάστανα από τη φωτιά;

---- Εδώ που τα λέμε όμως γιατί να πατήσει το πόδι όταν ξέρει ότι το πρόσωπο που τρέχει όλα τα θέματα της αρμοδιότητας του είναι πολύ ικανό; Και ικανό και παραγωγικό που προσφέρει χρόνια τώρα τις υπηρεσίες του και κάνοντας πολύ καλά τη δουλειά του.

----- Πολύ λιτά θα περάσει η πόλη της μέρες της Αποκριάς, η δημοτική αρχή επέλεξε να μην κάνει εκδηλώσεις που θα «προκαλέσουν» μεγάλή συσσώρευση περιστεριωτιών. Πρώτα ο Θεός του χρόνου λοιπόν θα ευχαριστηθούμε τις Απόκριες.

---- Εξαιρετικά τα πήγαν πάντως οι αρμόδιες υπηρεσίες της πόλης μας στην αντιμετώπιση της «Ελπίδας». Μπορεί τα φαινόμενα να μην ήταν τόσο ακραία σε σχέση με την «άλλη πλευρά» του λεκανοπεδίου, όμως το Περιστέρι κέρδισε τη μάχη που έδωσε δείχνοντας εξαιρετικά αντανακλαστικά και αποτελώντας σημείο αναφοράς.

---- Πολύ σωστή πρωτοβουλία αποτελεί η αναμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου των προσφυγικών πολυκατοικιών στο κέντρο του Περιστερίου. Από το ΄68 που χτίστηκαν μέχρι και σήμερα δεν είχε γίνει η παραμικρή ανακατασκευή. Η αρμόδια αντιδήμαρχος Μαίρη Τσιώτα προσβλέπει στην περιβαλλοντική αναμόρφωση της πόλης σε ένα σημείο που διασχίζουν χιλιάδες συμπολίτες.

--- Η αξιοποίηση του ξερού γηπέδου του Αγίου Ιερόθεου στην οδό Αναπαύσεως δεν πρόκειται να προχωρήσει  τα επόμενα τρία-τέσσερα χρόνια. Η διαδικασία να το ξέρετε είναι πολύπλοκη και όσο και αν υπάρχει βούληση  η λύση δεν είναι εύκολη. Η μοναδική (επίσημη) ομάδα που το χρησιμοποιεί είναι η Θύελλα για τις ανάγκες της ακαδημίας της.

--Δανάη Μπάρκα! Φρέσκο πρόσωπο, άφθαρτο, με θετική ενέργεια. Αναγνωρίσιμο, γέννημα θρέμμα του Περιστερίου, κόρη της ηθοποιού Βίκης Σταυροπούλου. Το όνομα της συζητείται για τις επόμενες δημοτικές εκλογές και πράγματι αν «κατέβει» υποψήφια θα είναι μια πολύ καλή κίνηση από την πλευρά του δημάρχου.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Μάρτιος 2022 20:48
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας