Τελευταία ενημέρωση 18:01, 18 Απρ 2024

Πίπιζα παραμονής ήχησε με Μπίμπιζα

Κατηγορία Ανθούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένας σπουδαίο τρίποντο που της δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία πήρε η Ανθούπολη το Σάββατο επικρατώντας με 1-0 της Δόξας Βύρωνα που βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μπίμπιζας βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και με σουτ πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς και ήχησε την πίπιζα της παραμονής στην περιστεριώτικη ομάδα.

Με το τρίποντο αυτό η Ανθούπολη βρίσκεται σε θέση ισχύος αφού εάν κερδίσει την τελευταία αγωνιστική στα Βριλήσσια πανηγυρίζει τη σωτηρία ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Από την άλλη η Δόξα θέλει νίκη στο τελευταίο ματς με τον Άγιο Δημήτριο και να μην κερδίσει η Ανθούπολη στα Βριλήσσια για να παραμείνει στην Α' ΕΠΣΑ. Η Ανθούπολη και η Δόξα επίσης σώζονται εφόσον δεν κερδίσει το Περιστέρι στο τελευταίο ματς και κερδίσουν αμφότεροι.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Κουτσογιάννης)Δρίβας, Δούκας (46' Κακιώρης), Μανουσέλης (65' Στρείδης Ν. (90+2' λ.τρ. Κωνσταντινίδης)), Πάσσαρης, Μπίμπιζας, Αρβανίτης (72' Παπανίκος), Ρεστζοβ, Ξυνογαλάς (46' Κυριαζής), Νικολόπουλος, Αντωνόπουλος, Καλογερής.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Θοδωρης Τρανος) Μεϊμαρογλου, Κίλιας, Βουτάς, Ρωμανός, Κοσσυβάκης (71' Ζευκιλλής), Βλάχας, Κουτσαυτίκης (78' Μίζιος), Μαρίνης, Χαλβαντζής, Σκούρας (87' Στατήρης), Λεβέντης (71' Νικόλα).

 

Πηγή soccerlive.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σφράγισε την παραμονή η Ανθούπολη »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας