Τελευταία ενημέρωση 01:42, 20 Απρ 2024

«Παρών» στο συνέδριο της ECA στο Μπιλμπάο για τις Ακαδημίες!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δίπλα σε κορυφαία ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου βρέθηκε για ακόμα μία φορά ο Ατρόμητος, με αφορμή το νέο συνέδριο της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) με θέμα την ανταλλαγή γνώσεων σχετικά με τα δρώμενα των Ακαδημιών.

Με την ομάδα να εκπροσωπείται από τον μέχρι πρότινος Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών και νυν βοηθό του Κρις Κόλμαν, Γιώργο Κορακάκη, το εν λόγω συνέδριο εργασίας φιλοξενήθηκε από τις 8 έως τις 9 Μαρτίου στο Μπιλμπάο και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Αθλέτικ, το «Σαν Μαμές», στο οποίο συμμετείχαν 45 ομάδες από όλη την Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκαν διάφορα θέματα σχετικά με τις Ακαδημίες και ανταλλάχθηκαν απόψεις για τις στρατηγικές στις νεαρές ηλικίες, για τις υποδομές και γενικότερα για τη φιλοσοφία του ποδοσφαίρου στο ευαίσθητο ζήτημα πριν από την ενηλικίωση.

Εκτός από την ίδια την Αθλέτικ Μπιλμπάο, που ήταν η οικοδέσποινα, στο συνέδριο συμμετείχαν με μεγάλη παράδοση στον τομέα των Ακαδημιών, όπως η Λιόν, η Χόφενχαϊμ, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η Σεβίλλη, η Βαλένθια, η Βιγιαρεάλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στις 19 Μαρτίου με Απόλλωνα »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας