Τελευταία ενημέρωση 06:56, 19 Απρ 2024

Οι ξεχωριστές ευχές του Ερασιτέχνη στην Κ17!

Κατηγορία Ερασιτέχνης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με ένα ξεχωριστό τρόπο, μέσω ανοικτής επιστολής ο Ερασιτέχνης Ατρόμητος έστειλε τις ευχές του στην ομάδα Κ17 που μετέχει αύριο στο Final-4 του πρωταθλήματος της Super League.

Το κείμενο έχει ως εξής:

««Αγαπημένα μας Παιδιά της ομάδας Κ17 του ένδοξου Ατρόμητου Περιστερίου. Ήρθε η ώρα να κάνετε δικές σας απάτητες κορυφές, ήρθε η ώρα να δρέψετε τους καρπούς της προσπάθειας σας, ήρθε η ώρα να πάρετε ότι σας ανήκει!. Ήρθε η ώρα να φέρετε τον πρώτο Πανελλήνιο τίτλο του αγαπημένου μας συλλόγου!.

Για όλους εμάς στον Ερασιτέχνη Ατρόμητο που σας ξέρουμε από πιο μικρή ηλικία είστε πάντως ήδη νικητές. Εσείς οι ποδοσφαιριστές, όλοι οι προπονητές που δούλεψαν μαζί σας, το staff αυτής της πολύ όμορφης ομάδας που μας κάνει υπερήφανους με την συμμετοχή της στο FINAL -4 του πρωταθλήματος της Super League.
Όπως δύο χρόνια πριν όταν εσείς πάλι παιδιά φθάσατε στον τελικό του πρωταθλήματος Κ15. Ό,τι στερηθήκατε όμως θα το πάρετε. Αρκεί να είστε οι γνωστοί ατρόμητοι μαχητές, ασυμβίβαστοι με τα κάθε λογής εμπόδια που θα συναντήσετε στο διάβα σας. Με θετική διάθεση, απολαύστε το παιχνίδι σας, χωρίς άγχος αλλά με πολύ πάθος!
Η σκέψη μας, η καρδιά μας και οι ευχές μας είναι λοιπόν μαζί σας. Όλο το Περιστέρι είναι μαζί σας. Αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και κατόπιν την ερχόμενη Τετάρτη στον μεγάλο τεχνικό.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΩΣΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΕ Κ17!».
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας