Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Κ17 δεν μπόρεσε να περάσει στον τελικό!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 O Aτρόμητος Κ17 δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό της Super League U17 καθώς ηττήθηκε από τον ανώτερο του ΠΑΟΚ με 3-1 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο όμως όλη του η προσπάθεια για να φθάσει στις 4 κορυφαίες ελληνικές ομάδες αποτελεί επιτυχία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά, με τις δυο ομάδες να κυριαρχούν στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά να μην έχουν κάποια ουσιαστική ευκαιρία.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 9ο λεπτό με ένα μακρινό σούτ του Κοττά, που ανάγκασε τον Ρίπη να αποκρούσει εντυπωσιακά και να δώσει το κόρνερ. Στο 21ο λεπτό, ο Γκιτέρσος έκανε μια τρομερή ατομική ενέργεια, μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή, αλλά το πλάσε του το σταμάτησε ο Ρίπης, κάνοντας ακόμη μια εντυπωσιακή απόκρουση. O Ατρόμητος δυσκολεύτηκε αρκετά να κρατήσει τη μπάλα, προσπαθώντας να βρει τη μακρινή μπαλιά, κάτι που έφερνε αρκετά λάθη. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ κρατούσε και κυκλοφορούσε τη μπάλα, στο πρώτο μισάωρο, χάνοντας τις δυο ευκαιρίες.

Η ομάδα του Περιστερίου είχε μια καλή φάση, όταν ο Πιζάνιας στο 31ο λεπτό βρήκε την κατάλληλη στιγμή για ένα “γεμάτο” σουτ, αλλά ο Φίλων βρήκε τη μπάλα με το πόδι και την απομάκρυνε. Μάλιστα πέντε λεπτά αργότερα ο Μπέκος μπήκε στη περιοχή και προσπάθησε να… κρεμάσει τον Αγγελίδη, αλλά ο Φϊλων πάλι πρόλαβε να βάλει το πόδι του και να διώξει σε κόρνερ.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ο Γκούμας από κόρνερ, προσπάθησε να βρει τον Τζίμα, αλλά το σουτ του κατέληξε άουτ, μέσα από την περιοχή. Στο 49ο λέπτό ο Τζίμας πήρε τη μπάλα και με ατομική ενέργεια, μπήκε στην περιοχή και με σουτ νίκησε τον Ρίπη για το 1-0.

Μάλιστα στο 59ο λεπτό ο Τζίμας πάτησε περιοχή και προσπάθησε να… πλασάρει τον Ρίπη, αλλά αυτή την φορά ο πορτιέρο του Ατρομήτου απέκρουσε.

Στη μεγαλύτερη στιγμή του Ατρομήτου, στο 64ο λεπτό ο Πιζάνιας εκμεταλλεύτηκε μια μακρινή μπαλά και πλάσαρε τον Αγγελίδη, αλλά ο δεύτερος να διώχνει με τα πόδια. Έξι λεπτά αργότερα, ο Αγγέλης έκανε το 1-1 για τον Ατρόμητο, όταν σε στημένο του Πιζάνια, ο ίδιος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και την έσπρωξε στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ δεν το άφησε έτσι και ο Γκούμας στο 71′ έκανε το 2-1, όταν ο Τζίμας σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά ο νεαρός έβαλε την ομάδα του ξανά μπροστά στο σκορ.

Στο 74ο λεπτό ο Γκιτέρσος έπιασε μια κεφαλιά από κόρνερ, αλλά η μπάλα πέρασε οριακά εκτός. Μάλιστα στο 81ο λεπτό ο ΠΑΟΚ είχε διπλή ευκαιρία όταν ο Τζίμας βγήκε τετ α τετ με τον πορτιέρο, πλάσαρε αλλά έδιωξε ο Ρίπης και στη συνέχεια της φάσης ο Γκιτέρσος σούταρε ψηλά στην εστία.

Το τελικό 3-1 έγινε 90′ με το λάθος του Ρίπη να διώξει τη μπάλα πάνω στον Τζίμα, με τον νεαρό του ΠΑΟΚ να περνά και τον πορτιέρο πριν σκοράρει.

ΠΑΟΚ: Αγγελίδης, Γεωργιάδης (87′ Καστίδης), Δεληγιάννης, Φίλων, Πασαχίδης, Σνάουτσνερ, Αδάμ (66′ Βασιλειάδης), Κωττάς, Γκιτέρσος (87′ Πολιτάκης), Γκούμας (92′ Παπαγεωργίου), Τζίμας

Ατρόμητος: Ρίπης, Σκλάβος, Αγγέλης, Κορομηλάς (63′ Χουρδάκης), Δέδε, Πούλος (45′ Σκένδρος), Μπέκος (53′ Τσαγκάρης), Αμπαρτζίδης, Πιζάνιας, Ζορμπάς (45′ Κουμπάρος), Μπαλάφας (79′ Ευθυμίου)