Τελευταία ενημέρωση 01:52, 18 Απρ 2024

Χώρισαν οι δρόμοι με Παπαδιώτη!

Κατηγορία Ηρακλής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Σε λύση της συνεργασίας του με τον Νίκο Παπαδιώτη προχώρησε ο Ηρακλής σε μια προσπάθεια να αντιστρέψει το κλίμα τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής σεζόν.

Το χθεσινό ισόπαλο ματς με την Κορωνίδα αποτέλεσε το κύκνειο άσμα για τον περιστεριώτη τεχνικό και πλέον είναι θέμα ωρών για να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

«Η διοίκηση της ομάδας μας Ηρακλής Περιστερίου, ύστερα από συνάντηση πού έγινε σήμερα το πρωί με τον προπονητή Νίκο παπαδιώτη,βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει το πέρας της συνεργασίας των δύο πλευρών. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το προπονητή για την έντιμη σχέση όλο αυτό το διάστημα της συνεργασίας μας αλλά και την προσπάθεια που κατέβαλε μαζί με τους ποδοσφαιριστές. Όμως ο στόχος της συμμετοχής στα μπαράζ και η διεκδίκηση μιας θέσης για την άνοδο της ομάδας στην α κατηγορία, παρόλο που δεν αποτελεί αυτοσκοπό για το σωματείο μας τη φετινή χρονιά, πλέον ενώ φαινόταν πολύ ρεαλιστικός και επιτεύξιμος τίθεται σε αμφισβήτηση λόγω των κακών αποτελεσμάτων το τελευταίο διάστημα. Για αυτό και μόνο και με γνώμονα το καλό της ομάδας μας αποφασίσαμε να προχωρήσουμε διαφορετικά. Ευχόμαστε στον Νίκο παπαδιώτη να έχει υγεία και καλή επιτυχία σε ότι κάνει. Λέμε εις το επανιδείν και τον θεωρούμε φιλο προσωπικό και της ομάδας μας».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Μάρτιος 2022 16:36
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το τιμόνι στον Σ.Αναστασόπουλο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας