Τελευταία ενημέρωση 08:18, 26 Απρ 2024

H Άμιλλα το «πάνω χέρι» για τα μπαράζ ανόδου!

Κατηγορία Άμιλλα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Άμιλλα πήρε το πάνω χέρι τα τα μπαράζ της ανόδου στην Α' κατηγορία επικρατώντας  του Ιπποκράτη με 5-3 στο περιστεριώτικο ντέρμπι που έγινε στο κατάμεστο γήπεδο της Χωράφας.

Εφτασε έτσι τους 45 βαθμούς και είναι 2η, ενώ ελπίζει ακόμη και για την πρώτη αν νικήσει την επόμενη αγωνιστική τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης. Ο Ιπποκράτης έμεινε στους 42 και οι ελπίδες του για τη 2η θέση μειώθηκαν στο ελάχιστο, αφού υστερεί σε ισοβαθμία με την Αμιλλα.

Το σκορ άνοιξε στο 7′ όταν ο Μπέλης με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Κοπανά που με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-0. Στο 32′ ο Μπέλης με φοβερό μακρινό σουτ έκανε το 2-0, με τον Ιπποκράτη να χάνει απίστευτη ευκαιρία να μειώσει στο 38′ όταν η κεφαλιά του Γκέκα σταμάτησε στο δοκάρι και ο Αγγελόπουλος σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ. Τελικά η μείωση του σκορ ήρθε στο 38′ όταν ο Μπότης σούταρε, ο Γεροντάκης απέκρουσε και ο Μελέτης στην επαναφορά έκανε το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος το ματς πήρε εκπληκτικό ρυθμό, με τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Μόλις στο 46′ ο Μπότης σούταρε, με τον Γεροντάκη να επεμβαίνει σωτήρια, ενώ το ίδιο έκανε και ο Τεννές στο 50′ σε σουτ του Κοπανά. Στο 57′ το σουτ του Μπέλη πέρασε άουτ, ενώ στο 60′ ο Τεννές απέκρουσε ξανά σουτ του Κοπανά. Στο 61′ ο Δέγκλερης που είχε μπει λίγο νωρίτερα στο ματς έκανε εκπληκτική ατομική ενέργεια και έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπέλη, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-1. Ο Ιπποκράτης απάντησε στο 66′ με τον Μπότη να εκμεταλλεύεται αδράνεια της άμυνας και με ωραίο σουτ από πλάγια να μειώνει σε 3-2. Ομως στο 70′ ο Δέγκλερης έκανε νέα εκπληκτική ενέργεια, απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του και με άπιαστο πλασέ έκανε το 4-2. Στο 71′ ο Τεννές νίκησε και πάλι τον Κοπανά, ενώ στο 80′ το σουτ του Γκουντουβά πέρασε άουτ.

Τα τελευταία λεπτά επιφύλαξαν πολλές συγκινήσεις. Στο 90′ ο Κοπανάς βρέθηκε μόνος με τον Τεννέ και σούταρε, με τον τελευταίο να αποκρούει. Η μπάλα έφτασε στον Παππά που σούταρε, με τον Τεννέ να αποκρούει και πάλι και τη μπάλα να βρίσκει το δοκάρι. Στο 90+2′ ο Αγγελόπουλος με εκπληκτικό σουτ από πλάγια μείωσε σε 4-3, αλλά αμέσως μετά αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για άσεμνη χειρονομία προς την κερκίδα. Στο 90+5′ ο Παππάς με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-3.

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Γεροντάκης, Μουστής, Χάλαρης, Ασημακόπουλος, Κατσιούλας, Πουλέρι, Κλαυδιανός (74′ Τζαβάρας), Παππάς, Μπέλης (62′ Σωτηρίου), Κοπανάς, Γκορίτσι (58′ Δέγκλερης).

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Τεννές Γ., Σοϊλές, Γκουντουβάς, Λουκάκης, Γκέκας, Τεννές Ε., Μπότης, Μωραΐτης (62′ Δημητρακόπουλος), Τζαρέλας (80′ Κοντογιαννόπουλος), Αγγελόπουλος, Μελέτης (77′ Δρόσος).

Πηγή stoplekto.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 27 Μάρτιος 2022 20:42
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο Λώλος εύχεται στον ΓΣΠ!

Ο Λώλος εύχεται στον ΓΣΠ!

26 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Σπανούλης: Όνειρο μας το Final Four

Σπανούλης: Όνειρο μας το Final Four

26 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ώρα ανόδου την Κυριακή!

Ώρα ανόδου την Κυριακή!

25 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Η 8η (διαχρονικά) δύναμη στην Ελλάδα!
H ΓΣΠάρα «ταξιδεύει» σήμερα για το όνειρο!
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας