Τελευταία ενημέρωση 22:24, 23 Απρ 2024
Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας του πόλο προκρίθηκε η γυναικεία ομάδα του ΓΣ Περιστερίου παρά την ήττα (18-6) από τον Ολυμπιακό Αλίμου στο κολυμβητήριο της «Χωράφας», στο τελευταίο παιχνίδι της πρώτης φάσης.

Οι παίκτριες του Βαγγέλη Πάτρα έκαναν μεγάλη προσπάθεια, απέναντι σ’ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και έμειναν μέσα στο ματς για δυο περιόδους. Αρχικά, στο πρώτο 8λεπτο οι «κυανοκίτρινες» βρέθηκαν πίσω με 2-5 και στη δεύτερη περίοδο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο (2-2). Στη συνέχεια, η ποιότητα του αντιπάλου οδήγησε στο άνοιγμα της διαφοράς και με επιμέρους σκορ 1-7 στο τρίτο 8λεπτο ουσιαστικά κρίθηκε η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Αλίμου να φτάνει στη νίκη. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο οι παίκτρες του ΓΣΠ εμφάνισαν ένα βελτιωμένο πρόσωπο στο παιχνίδι για ένα ημίχρονο…

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 2-5, 2-2, 1-7, 1-4.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Πάτρας): Διαπούλη, Καρκάνη, Φραγκάκη, Βυθούλκα, Αποστολίδου, Λουκοπούλου 1, Κούβδου 1, Γκίκα, Πέττα 2, Μπεκρή, Κωσιάδη, Σολανάκη 2, Κοβάτσεβιτς, Αδάμ, Κικίδου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΙΜΟΥ (Πάτερος): Λάζαρη, Παπατριανταφύλλου 2, Δούλη 1, Γεωργίου 1, Αναγνώστου 1, Πάτερου 2, Ασημάκη 3, Λογοθέτη 4, Μπιτσάκου Μ. 3, Μπιτσάκου Α., Χέλμη 1, Λαζάρου, Ζάλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μεγάλη νίκη με ΠΑΟΚ το πόλο του ΓΣΠ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας