Τελευταία ενημέρωση 13:57, 20 Απρ 2024
Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πριν από τρεις-τέσσερις αγωνιστικές ήταν στην εντατική, διασωληνωμένος και «χαροπάλευε» Από χθες η εντατική αποτελεί παρελθόν, είναι απλά σε θάλαμο νοσηλείας και περιμένει να πάρει το πολυπόθητο εξιτήριο. Το θαύμα της παραμονής στη Γ' Εθνική πλησιάζει για τον Άγιο Ιερόθιεο, μετά το δεύτερο συνεχόμενο διπλό, αυτή τη φορά στη Σκάλα επί του Άρη με 1-0 και αν στην τελευταία αγωνιστική κερδίσει εντός έδρας την Ερμιονίδα θα έχει ολοκληρώσει το θαύμα.

Με τον νεαρό Χολέβα να περνάει στον αγωνιστικό χώρο στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου και να σκοράρει με προβολή στο 80ο λεπτό έπειτα από ασίστ του -επίσης νεοεισερχόμενου- Ντιρμίσι, η ομάδα του Περιστερίου πήρε λοιπόν τη νίκη. Στο 15ο λεπτό ο Τσιμπόκας είχε δει την μπάλα να προσκρούει στο δοκάρι από το σουτ που έπιασε από πλάγια θέση, ενώ στο 55ο λεπτό ο Γουόρντεν επιχείρησε μακρινή λόμπα, βλέποντας τον Σφύρλα εκτός θέσης, όμως η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από την εστία.

Διαιτητές: Σαφαρίκας, Σωτηρόπουλος-Σταθοπούλου (Αχαΐας)

ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ (Μιχάλης Φασουλής): Ζιάρας, Χρήστου, Λιναρδάκος, Σεμερτζάκης, Μπόγρης, Ταγκλής, Παρασίδης, Ντέρνοβα, Σταυρόπουλος, Γουόρντεν, Κανελλάκης (70' Χρυσικάκος)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Πέτρος Ζουρούδης): Σφύρλας, Σιμάκου, Ντόκο (77' Μενάι), Θεοδώρου, Αποστολόπουλος, Κυριαζής, Κωτσερίδης (60' Χολέβας), Σισσέ (60' Ασημάκης), Τσιμπόκας, Μουστάκης (46' Ντιρμίσι), Σελμανάι (77' Καφτηράνης).

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Απρίλιος 2022 16:17
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το θαύμα ολοκληρώθηκε, η Γ' Εθνική ανανεώθηκε! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας