Τελευταία ενημέρωση 00:21, 26 Απρ 2024

Η στήλη «Τι είδαν τα μάτια μου» από το «Α.Π.»!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

---Δεν ξέρω αν με παραδέχεστε φιλαράκια μου, εγώ πάντως με παραδέχομαι. Πριν μήνες σας είπα  ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης θα κατέβαινε στην εκλογική περιφέρεια του Δυτικού Τομέα της Β’ Αθηνών στις επόμενες εθνικές εκλογές. Πριν λίγες μέρες αυτό ανακοινώθηκε κι επίσημα από την Κυβέρνηση έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

--- Στο παρελθόν ο Χρυσοχοϊδης είχε εκλεγεί με άνεση στη Β’ Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ. Αυτή τη φορά θα ζητήσει τη ψήφο των Νεοδημοκρατών.  Αυτός και ο Βαρβιτσιώτης θα εκλεγούν σίγουρα. Φαβορί για την πρωτιά ο Βαρβιτσιώτης Αν κρατήσει την έδρα του ο Μητσοτάκης, χαμένος θα βγει ο Γιάννης ο Λοβέρδος. Μετρημένα τα κουκιά.

---- Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι θα κάνουμε χρόνια για να δούμε ένα Περιστεριώτη γέννημα θρέμμα στα έδρανα της Βουλής. Και δεν ξέρω κατά πόσο ο Μπάμπης Καραθάνος και η Ουρανία Σαγιάκου που τα πήγαν πολύ καλά στις προηγούμενες εκλογές έχουν διάθεση και όρεξη για να ξανακατέβουν.

--- Με το «ΚιναλοΠασόκ» έμαθα από διασταυρωμένη πηγή ότι θα θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής η περιστεριώτισα δικηγόρος Νανά Βρυώνη. Ο πατέρας της είχε κατέβει χρόνια πριν για δημοτικός σύμβουλος με τον Δημητρακόπουλο. Δύσκολο το έργο της βέβαια όσο υπάρχει η Νάντια Γιαννακοπούλου.

---- Με ήπια συμπτώματα διεγνώσθη θετικός στον Covid19 o Ανδρέας Παχατουρίδης. Ο δήμαρχος έμεινε τις πέντε –έξι προβλεπόμενες  μέρες μακριά από τα καθήκοντά του κι επέστρεψε το διήμερο των εκδηλώσεων της Αποκριάς αλλά και στο γήπεδο παρακολουθώντας τον Ατρόμητο.

---- Τον προηγούμενο μήνα είχαμε ησυχία στον πλανήτη μας, τώρα έχουμε πόλεμο. Μου αρέσει που δίνουμε και ευχές για ειρήνη σε όλο τον κόσμο τρομάρα μας…Να σας πω την πάσα αλήθεια με κούρασαν πολύ όλοι οι ειδήμονες που βγαίνουν στα κανάλια για να μιλήσουν για την Ουκρανία. Οι Ισπανοί ξέρετε τι λένε; Άλλο είναι να μιλάς για ταυρομαχία και άλλο να είσαι μέσα στην αρένα και να αντιμετωπίζεις τον ταύρο!.

---- Τώρα που το θυμήθηκα. Πρώην ποδοσφαιριστές συμπεριφέρονται σαν αναλυτές και κάνουν τους καθηγητές στην τηλεόραση. Εγώ όμως τους θυμάμαι να μην μπορούν να ντριπλάρουν ούτε με τα χέρια. Το ίδιο ισχύει και για τους διαιτητές. Δεν πετύχαιναν ούτε αράουτ και κάνουν τους καθηγητές. Βρε τι γίνεται!

--- Ήταν μια άσχημη  εικόνα στο κέντρο της πόλης που προκαλούσε θλίψη. Στην πλατεία δημαρχείου ο κόσμος να περιδιαβαίνει χαρούμενος και στην απέναντι πλευρά να κοιμούνται άστεγοι. Δεν την είχαμε συνηθίσει ως πόλη είναι αλήθεια αλλά με τη συνδρομή των υπηρεσιών του δήμου βρέθηκε λύση. Έτσι οι δύο-τρεις άστεγοι  που είχαν βρει «καταφύγιο» μέσα στην καρδιά του χειμώνα μάλιστα στα καταστήματα των προσφυγικών πολυκατοικιών μεταφέρθηκαν σε ασφαλή χώρο.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Απρίλιος 2022 17:12
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας