Τελευταία ενημέρωση 07:43, 20 Απρ 2024

«Ο αγώνας διακόπηκε μετά την άρνηση του ΠΑΟΚ»!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

«Επί σχεδόν τέσσερα εικοσιτετράωρα παρακολουθούμε μια συντονισμένη προσπάθεια δημιουργίας κλίματος που θυμίζει ανταπόκριση από πολεμικό μέτωπο σχετικά με τα γεγονότα του διακοπέντος αγώνα Πόλο Α1 μεταξύ της ομάδας μας και του ΠΑΟΚ. Ακούμε για λοστούς, κοντάρια, ομπρέλες, επιθέσεις, φυσική βία, ψυχολογική βία κ.λ.π.

Αισθανόμαστε πως ουδείς ενδιαφέρεται για την ουσία του θέματος που είναι:

1. Γιατί διακόπηκε ο αγώνας;

2. Με τίνος ευθύνη;

3. Η τελική απόφαση των διαιτητών για διακοπή του αγώνα σε βάρος του ΓΣ Περιστερίου ήταν ορθή ή όχι;

  • Ο αγώνας ΔΕΝ διακόπηκε λόγω επεισοδίων. Μεμονωμένο επεισόδιο, δυστυχώς έγινε, με ευθύνη και των δύο ομάδων: 3-4 νεαρών «οπαδών» του ΓΣ Περιστερίου που εισέβαλαν στο κατάστρωμα της πισίνας, αλλά και αθλητή του ΠΑΟΚ, που ενώ θα έπρεπε βάσει κανονισμών να βρίσκεται εκτός καταστρώματος πισίνας, βρισκόταν εκεί και προκαλούσε τους συγκεκριμένους νεαρούς. Το συμβάν αυτό οδήγησε σε ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ διακοπή από τους διαιτητές. Όλα τα παραπάνω περιγράφονται επακριβώς στο Φύλλο Αγώνα.
  • Παρότι εκκενώθηκε άμεσα η κερκίδα, παρότι δόθηκε πράσινο φως για την επανέναρξή του αγώνα, τόσο από τους διαιτητές, όσο και από τον υπεύθυνο της αστυνομικής δύναμης, ο αγώνας διακόπηκε ΟΡΙΣΤΙΚΑ επειδή η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ και ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ, ύστερα από συνεννόηση με τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ, όπως καταγράφεται στο Φύλλο Αγώνα.
  • Προκαλεί απορία γιατί η έμπειρη ομάδα διαιτητών-παρατηρητή διαιτησίας αποφάσισε τη διακοπή του αγώνα  σε βάρος της ομάδας μας, παρότι ενήργησε για την άμεση λήξη του επεισοδίου και την άμεση εκκένωση της κερκίδας και παρέμενε εντός της πισίνας για τη συνέχιση του αγώνα, αφού αστυνομία και διαιτητές δήλωναν πως οι συνθήκες για τη συνέχιση και την ολοκλήρωσή του ήταν απολύτως κατάλληλες και όχι σε βάρος του ΠΑΟΚ που ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ από τον αγώνα όταν κλήθηκε από τους διαιτητές να πέσει στην πισίνα, αρνούμενη να αγωνιστεί.

Αν ο ΠΑΟΚ είχε δεχτεί να αγωνιστεί τα τελευταία 78”, θα συνεχιζόταν ο αγώνας ή όχι; Θα είχε διακοπεί για μεμονωμένο επεισόδιο που έγινε και έληξε; Προφανώς όχι!

Άρα ο αγώνας διακόπηκε οριστικά μετά την άρνηση του ΠΑΟΚ να αγωνιστεί και την αποχώρησή του από τον αγώνα.

Η αιτίαση «αποχωρούμε λόγω ψυχολογικής βίας που μας ασκείται» που επικαλούνται κάποιοι, προκαλεί θυμηδία σε όποιον έχει περάσει από το Ποσειδώνιο. Είναι εμφανής η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να κερδίσει τον αγώνα στα χαρτιά.

Η λογική που τελικά επικράτησε ξεπερνά κάθε λογικό άνθρωπο:

  • Διαιτητές: «Οι συνθήκες για συνέχιση του αγώνα είναι απολύτως κατάλληλες. Αποφασίσαμε πως ο αγώνας θα συνεχιστεί, γιατί δεν συντρέχουν λόγοι διακοπής του. Θα αγωνιστείτε;».
  • ΠΑΟΚ δια του αρχηγού του: «Όχι, αποχωρούμε!».
  • Διαιτητές: «Συγχαρητήρια, μόλις κερδίσατε 5-0».

Έχασε η λογική, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος και το ελληνικό Πόλο.

Ας ευχηθούμε, η αθλητική δικαιοσύνη να αποκαταστήσει τη λογική και το δίκαιο»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αήττητοι στα τελικά οι Νέοι Άνδρες »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας