Τελευταία ενημέρωση 04:37, 18 Απρ 2024

Καλό τέλος σε χρονιά που δεν ήταν καλή!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Τέλος καλό όλα καλά σε μια όχι καλή χρονιά για τον Ατρόμητο που τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος των play outs εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στη Σούπερ Λίγγκα μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ με 1-1 και σε συνδυασμό με την ήττα της Λαμίας από τον Ιωνικό.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο μέρος ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ, με ένα λάθος του Επασί να δίνει την ευκαιρία στους Περιστεριώτες να σκοράρουν. Ο τερματοφύλακας της κρητικής ομάδας βγήκε μπροστά, δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα, με τον Κλωναρίδη να ανοίγει το σκορ στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης.

 Στην συνέχεια, υπήρξαν φάσεις εκατέρωθεν, με την ομάδα του Νίκου Νιόπλια να ανεβάζει ρυθμούς προς το τέλος του ημιχρόνου, με τον Νέιρα να χάνει μια απίστευτη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν στο 41’ δεν κατάφερε να σκοράρει μέσα από τη μικρή περιοχή. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι, με τον Ατρόμητο να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

 Με το πόδι στο γκάζι ο ΟΦΗ και στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκε δυνατά και πίεζε τον Ατρόμητο. Ο Φελίπε στο 48’ έκανε το 1-1, ύστερα από ωραίο γύρισμα του Μπαλογιάννη. Στο 53’ ο Καρτάλης πήγε να διπλασιάσει τα τέρματα για τους Περιστεριώτες, αλλά το γύρισμά του δεν βρήκε κάποιον συμπαίκτη του.

Ο Επασί έκανε μια μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Κλωναρίδη στο 63’ και στην συνέχεια του ματς έβγαινε μπροστά σε κάθε απειλή των αντιπάλων. Γενικότερα ο ΟΦΗ πίεζε αρκετά στο δεύτερο μέρος την ομάδα του Κρις Κόλμαν, η οποία έπαιζε κυρίως στις αντεπιθέσεις.

Στο 86’ οι Κρητικοί κέρδισαν φάουλ το οποίο εκτέλεσε Φελίπε, αλλά ο Γιαννιώτης έκανε μεγάλη επέμβαση και του είπε «όχι». Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με το 1-1 να παραμένει και οι δυο ομάδες να φεύγουν ισόπαλες από το Περιστέρι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Καρτάλης (68’ Άλιμπεκ), Χαρίσης, Έρλινγκμαρκ, Μουνίθ (83’ Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης, Κλωναρίδης (68’ Ροτάριου).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Βούρος, Διαμαντής, Μεγιάδο, Νέιρα, Τοράλ (39’ λ.τρ. Μπουζούκης), Τσιλιανίδης (68’ Στάικος), Λάμπρου (77’ Γιαννούλης), Φελίπε.

 
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Απρίλιος 2022 20:41
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Καλοκαίρι με ολικό λίφτινγκ »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας