Τελευταία ενημέρωση 21:33, 23 Απρ 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο τελικός χωράει μονάχα μια…

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένα βήμα πριν το μεγάλο τελικό έχει φτάσει το Champions League, με την μια εκ των φιναλίστ να προκύπτει από το ζευγάρι Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης και φυσικά η στήλη Bet of the Day ρίχνεται στην μάχη του «Έτιχαντ».

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Γκάμπριελ Ζεσούς που πέτυχε καρέ τερμάτων, οι «πολίτες» συνέτριψαν με 5-1 την σχεδόν υποβιβασμένη Γουότφορντ. Έβδομο σερί αήττητο ματς εντός Αγγλίας για την Σίτι που εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι για τον τίτλο. Σημαντικές απουσίες έχει ο Πεπ Γκουαρδιόλα για το δεξί άκρο της άμυνας, αφού ο Ζοάο Κανσέλο είναι τιμωρημένος και ο Καίλ Γουόκερ δίνεται αμφίβολος , οπότε υπάρχει μεγάλη αγωνία για την επιλογή του Πεπ προς την απειλή του Βινίσιους. Παράλληλα, εκτός μάχης είναι και ο βασικός στόπερ Στόουνς.

Ποιος είναι ο τύπος με το μεγαλύτερο πιθανό κέρδος;

Είχε… ρεπό το περασμένο Σαββατοκύριακο με σκοπό να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τον ημιτελικό. Ουσιαστικά έχει «καθαρίσει» τον τίτλο της La Liga, οπότε μπορεί να συγκεντρωθεί στις διπλές αναμετρήσεις με την Σίτι. Ο Αντσελότι θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τους πολύτιμους Αλάμπα (μπακ) και Κασεμίρο (αμ.χαφ), με την συμμετοχή τους να πρόκειται να κριθεί τελευταία στιγμή. Με τέσσερα χαφ αναμένεται να παραττάξει την ομάδα ο Ιταλός.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα σήμερα στο Koubanezos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Απρίλιος 2022 18:10
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας