Τελευταία ενημέρωση 06:02, 25 Απρ 2024

Ο «Ιταλός» της καρδιάς μας μένει Περιστέρι!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το 2019 έβαλε ο Στέφανο Ναπολεόνι σήμερα και άφησε τις διεκδικήτριες ομάδες που τον ήθελαν στον τόπο κυριολεκτικά!

Πολλά ακούστηκαν για τον Ιταλό στράικερ τελευταία χωρίς ωστόσο να συμβεί τελικά το παραμικρό.
 
ΠΑΟΚ αλλά και ΑΕΚ τον είχαν στα πλάνα τους αλλά τελικά ο <<Νάπο>>όχι μόνο δεν τους έκανε το χατήρι,αλλά έδωσε το πιο γλυκό χαμόγελο σε όλους τους φιλάθλους του Ατρόμητου που τον ήθελαν όσο τίποτα και αυτός είπε να μείνει πολύ ...μέχρι το 2019 στο Περιστέρι μαζί με τον κολλητό του , Javier Umbides που ανανέωσε πρόσφατα και αυτός.
 
Η διοίκηση της ομάδας έδειξε εν ολίγoις πως όταν θέλει κάτι μπορεί να το κάνει και έτσι κράτησε δύο απο τους πολυτιμότερους παίκτες της ,στο Περιστέρι!

O Nαπολεόνι θεωρείται ότι καλύτερο αυτή την στιγμή στην επίθεση της ομάδας και το ότι έμεινε είναι ένα απο τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της χρονιάς.
Σίγουρα σημαντικό ρόλο θα έπαιξε και ο <<Oύμπι>> στο να μείνει ο Ιταλός αλλά δεν έχει περάσει άσχημα στον Ατρόμητο τα 2.5 χρόνια που ανήκει σε αυτόν και το είπε και ο ίδιος αυτό!
 
Πλέον ο Ατρόμητος μετά απο αυτή  την ανανέωση δείχνει με έναν ακόμη τρόπο πως μιλάμε για μεγάλη ομάδα και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι.
Την Tετάρτη θα κάνει  την πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι και θέλει τον κόσμο δίπλα του ,πόσο μάλλον τώρα που δύο σπουδαίοι παίκτες θα είναι στην ομάδα και για τα υπόλοιπα χρόνια.Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα για ακόμη μια φορά,για μια νίκη που όλοι την θέλουν στο Περιστέρι!
 
Ο ίδιος σε δηλώσεις του είπε : << Ελπίζω τέλος ότι με την παραμονή μου θα χαρεί και ο κόσμος της ομάδας που με στηρίζει και μου δείχνει την αγάπη του. Εύχομαι να του δώσω πολλές χαρές και να φθάσουμε ψηλότερα. Όλοι μαζί  να συνεχίζουν να είναι  κοντά στην ομάδα και ακόμη πολύ πιο περισσότεροι γιατί η συμπαράστασή τους στην προσπάθεια που κάνουμε είναι πολύτιμη».
 
Έπειτα αναφέρθηκε στον πρόεδο Γιώργο Σπανό αλλά και τον Τεχνικό διευθυντή της ομάδας ,Γιάννη Αγγελόπουλο τονίζοντας :<<Πολύ μεγάλο ρόλο για την παραμονή μου έπαιξε η δουλειά που έκανε ο τεχνικός διευθυντής  Γιάννης Αγγελόπουλος ο οποίος από εκεί που είχα αρχίσει να κάνω και δεύτερες σκέψεις έδειξε πόσο με θέλει, μπορώ να πω ανεπιφύλακτα ότι πήρε πάνω του το παιχνίδι μόνος του και το κέρδισε. Θέλω λοιπόν να τον ευχαριστήσω όπως και τον πρόεδρο κύριο Σπανό για τη θέληση που έδειξαν. Για έναν παίκτη είναι κάτι πολύ σημαντικό και προσωπικά με έκανε να μην το σκεφθώ στο τέλος πάρα πολύ.>>
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Μάιος 2015 14:16
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κατσουράνης VS Ιτάνζ - Σκόνδρα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας