Τελευταία ενημέρωση 11:54, 20 Απρ 2024

Στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Κόλμαν!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο μάνατζερ του Κρις Κόλμαν προκειμένου να αρχίσουν από κοντά οι συζητήσεις με την διοίκηση του Ατρόμητου για την ανανέωση της συνεργασία τους.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες, οι Περιστεριώτες είναι ικανοποιημένοι με το έργο του Ουαλού προπονητή.  Οι συζητήσεις των δύο πλευρών θα γίνουν παρουσία του Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ειδικότερα δε τις τελευταίες μέρες που το πρόγραμμα το επέτρεπε λόγω και της διακοπής του πρωταθλήματος, Κρις Κόλμαν και Γιάννης Αγγελόπουλος είχαν πολλές συναντήσεις και συζήτησαν για τον Ατρόμητο της νέας σεζόν, δείγμα της πολύ καλής διάθεσης που υπάρχει για συνέχιση της συνεργασίας τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει απόλυτη συμφωνία και ταύτιση απόψεων.

Έτσι οι διαπραγματεύσεις που αφορούν και στο οικονομικό κομμάτι, θα πάρουν σάρκα και οστά από τη στιγμή που ο μάνατζερ του Ουαλού προπονητή ήρθε στην Ελλάδα.

Όσα για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ατρόμητο να έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας με τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Ομόνοιας, Νεόφυτο Λάρκου, οι Περιστεριώτες το διαψεύδουν κατηγορηματικά και σημειώνουν ότι δεν έχουν μπει ποτέ σε σκέψη πρόσληψης για το συγκεκριμένο πόστο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η Κ15 πήρε πανηγυρικά το «Salonica Soccer Cup». »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας