Τελευταία ενημέρωση 14:07, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Άμιλλα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Άμιλλα ολοκλήρωσε με νίκη μία άκρως επιτυχημένη σεζόν (2-1 την Τερψιθέα)

 

Το κατάλληλο φίνις σε μία άκρως επιτυχημένη σεζόν έκανε η Άμιλλα, που αναμφίβολα συμπεριλαμβάνεται στις ευχάριστες παρουσίες στα πρωταθλήματα των Αθηνών. Η ομάδα του Γιώργου Μπεκρή επικράτησε με 2-1 της Τερψιθέας στο ντέρμπι της 5ης θέσης και έγινε αυτή που την κατέλαβε, με τους 51 βαθμούς τους οποίους συγκέντρωσε συνολικά στον 3ο όμιλο της Β' κατηγορίας. Ιδιαίτερα από την στιγμή που ανέλαβε ο έμπειρος προπονητής, το συγκρότημα του Περιστερίου πραγματοποίησε πορεία πρωταθλητισμού, δίνοντας σε κάποιο σημείο την αίσθηση πως αν είχε ξεκινήσει την αντεπίθεση λίγο νωριτερα, θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμη και την άνοδο!

Στο χθεσινό ματς, η Άμιλλα προηγήθηκε στο 32', όταν υποδείχθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Καζακόπουλου από τον Σκούρα. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων αποβλήθηκε απευθειας με κόκκινη κάρτα και ο Δούμας εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών για το 1-0. Στο 62' ο Καζακόπουλος σκόραρε με κοντινό πλασέ και, ουσιαστικά, σφράγισε το τρίποντο για την ομάδα του. Το μόνο που κατάφερε η Τερψιθέα, ήταν να μειώσει για το τελικό 2-1 στο 76' με τέρμα του Σκουμπουρδή.

Διαιτητής ήταν ο Ν. Μπαϊρακτάρης, με βοηθούς τους Ζήση και Ολυμπιάδη.

ΑΜΙΛΛΑ: Η. Νικολακόπουλος, Καλίκας, Συμεωνίδης, Κ. Ασημακόπουλος, Λιόντος, Δούμας, Μέμι (70' Ψωμοζήτης), Θ. Τότης, Καζακόπουλος (70' Μακρής), Λαμπράκος (85' Καραμπέτσι), Δέγλερης

ΤΕΡΨΙΘΕΑ: Σκούρας, Λεβετσοβίτης, Ζαρκαδούλας (65' Κορμανιώτης), Ματσάγγος, Βοργιάς, Μυλωνάς, Σκουμπουρδής, Τσακλάνος, Τρακάλας (32' Ντίντα), Παούρης, Κοτζαμάνης (87' Ζανέτης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Του χρόνου βλέψεις για άνοδο »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας