Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η στήλη «Τι είδαν τα μάτια μου» από το «Α.Π.»!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

--- Πότε πέρασαν τα Χριστούγεννα, πότε οι Απόκριες, πότε θα έρθει το Πάσχα και πότε θα φθάσουμε στο καλοκαίρι, δεν θα το καταλάβουμε φιλαράκια μου. Ένα πράγμα έχει σημασία: Κάθε φορά που θα τα λέμε να είμαστε εδώ, να μην έχουμε ούτε μια απουσία. Αυτή είναι η ευχή μου λοιπόν για τις Άγιες Μέρες που έχουμε μπροστά μας!

---- Τα τελευταία «Τσαλικονέα» τα έχετε δει φαντάζομαι στην τηλεόραση. Ο αγαπημένος μας ανέλαβε ψυχαγωγική εκπομπή και την κάνει πολύ καλά. Όπως πολύ καλά κάνει και όταν τραγουδάει. Τα άλλα τα δικά μας δεν κάνει καλά, τέλος πάντων τα έχω ξαναπεί αλλά δεν γίνεται βρε παιδιά να μην πατάει το πόδι του στην πόλη ούτε για τα απαραίτητα.

---- Και το ωραίο ξέρετε ποιο θα είναι; Όταν έρθει η ώρα της κάλπης οι ψηφοφόροι θα πράξουν το καθήκον τους και θα τον εκλέξουν μέσα στους τρεις-τέσσερις πρώτους. Να το θυμηθείτε. Τι τους νοιάζει άμα έρχεται στην πόλη αφού τον βλέπουν κάθε μέρα στη τηλεόραση; Αυτό δεν τους φθάνει; Και άσε τους άλλους (αντιδημάρχους &δημοτικούς συμβούλους) να τρέχουν κάθε μέρα για την πόλη και τον πολίτη. Αθάνατη Ελλάδα!

----  Νέος Υπεύθυνος Αθλητισμού ανέλαβε ο Βασίλης Μπέτσης ο οποίος παράλληλα παραμένει στη θέση του Αναπληρωτή Δημάρχου. Αντικατέστησε τον Θανάση Δημητρίου που με την σειρά από τον πρώτο όροφο του δημαρχιακού μεγάρου μετακόμισε στον τρίτο αναλαμβάνοντας τη θέση του Υπεύθυνου Γραφείου Δημάρχου.

--- Αλλάζουν όψη οι προσφυγικές πολυκατοικίες της Ευαγγελίστριας κάτι πολύ ευχάριστο.  Εκατοντάδες δένδρα στους κοινόχρηστους χώρους, θα δημιουργήσουν έναν από τους μεγαλύτερους πνεύμονες πρασίνου (40 στρέμματα). Θα ακολουθήσει η αντικατάσταση όλων των πεζοδρομίων, η ενίσχυση του φωτισμού στους με νέο φωτισμό LED, ενώ ήδη έχουν τοποθετηθεί οι υπόγειοι κάδοι σε όλη την έκταση! Το έργο γίνεται με την εποπτεία των αρμόδιων αντιδημάρχων Μαίρη Τσιώτα και Παναγιώτη Λύκο.

--Με τον τεράστιο Σταύρο Ξαρχάκο, συναντήθηκε πριν από λίγο καιρό σε ψαροταβέρνα του Περιστερίου ο Ανδρέας Παχατουρίδης συνοδευόμενος την Δέσποινα Βάσσου υπεύθυνη για τα πολιτιστικά του δήμου. Όπως έμαθα το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη συναυλία στο Άλσος για να τιμηθεί αυτός ο σπουδαίος συνθέτης του έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού που έκανε την πρώτη του μεγάλη επιτυχία το 1963 με τα «Κόκκινα Φανάρια»

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Μάιος 2022 18:17