Τελευταία ενημέρωση 22:32, 19 Απρ 2024

«Ο Ατρόμητος μας προσφέρει τα πάντα»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Ισπανός αμυντικός νιώθει πολύ καλά στο Περιστέρι και τυχερός που έχει το προνόμιο να κάνει που τον παθιάζει!

Ο Ντάνι Καστεγιάνο αποτελεί μια «πάστα»   ποδοσφαιριστή που κάθε ομάδα θα τον ήθελε στο δυναμικό της. Είναι έμπειρος, αξιόπιστος, επαγγελματίας 100%, ακέραιος και θετικός χαρακτήρας, έχει μεγάλες παραστάσεις από τα ισπανικά γήπεδα και η απόδοσή του είναι σχεδόν σταθερή. Έχει αντιμετωπίσει τον Μέσι και τον Ρονάλντο αλλά εκείνο που τον έχει δυσκολέψει περισσότερο είναι ο Γκάρεθ Μπέιλιο. Σε κάθε περίπτωση είναι μια ήρεμη δύναμη στην αριστερή πλευρά του γηπέδου. Ο Ισπανός αμυντικός του Ατρόμητου μίλησε στο «Α.Π.» και έχει πράγματα να πει:

Nτάνι είσαι 10 μήνες πια στην Ελλάδα, ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου;

«Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι υψηλού τεχνικού επιπέδου με ποδοσφαιριστές πολύ υψηλής ποιότητας. Στη πλειοψηφία των παιχνιδιών σημειώνονται πολλά γκολ, γιατί είναι ένα ποδόσφαιρο πολύ επιθετικό. Μου αρέσει το ανταγωνιστικό επίπεδο του πρωταθλήματος».

 Ο Ατρόμητος σου έχει προσφέρει όλα όσα περίμενες ως επαγγελματίας αθλητής με καριέρα στη Πριμέρα Ντιβιζιόν;

«Δίχως αμφιβολία, ο Ατρόμητος προσφέρει τα πάντα σε έναν ποδοσφαιριστή για να νιώσει άνετα, καθώς διαθέτει επαγγελματικές αθλητικές εγκαταστάσεις για προπόνηση πολύ υψηλού επιπέδου. Οι υπάλληλοι της ομάδας επίσης διευκολύνουν πολύ τη καθημερινή σου δουλειά ως ποδοσφαιριστής και κυρίως για να μιλήσω προσωπικά προσωπικότητες όπως ο Χαβιέ Ούμπιντες και ο Έντου Μπρίτο με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ στην καθημερινότητα μου».

Με την σειρά σου εσύ έχεις προσφέρει στον Ατρόμητο όσα θα ήθελες;

«Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο τόσο στις προπονήσεις όσο και στα παιχνίδια για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, Σε γενικές γραμμές, είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση μου αυτή τη σεζόν, παρά το γεγονός πως ήταν μία δύσκολη χρονιά και οι φιλοδοξίες μας όταν ξεκινήσαμε  σίγουρα δεν ήταν να είμαστε στα play out και να παλεύουμε για την παραμονή μας».

 Το συμβόλαιο σου εκπνέει στο τέλος της σεζόν. Θέλεις να παραμείνεις στο Περιστέρι;

»Είμαι πολύ καλά στο Περιστέρι, αλλά η παραμονή μου δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, θα ήθελα να πετύχω κάτι ωραίο με τον Ατρόμητο, καθώς αυτή τη χρονιά δεν την απόλαυσα όσο θα ήθελα».

Την Ελλάδα την είχες επισκεφθεί στο παρελθόν και αν ναι πότε; Η ζωή στην Αθήνα σου αρέσει; Ποια είναι τα αγαπημένα σου μέρη;

«Ποτέ παλιότερα δεν είχα επισκεφτεί την Ελλάδα. Η αλήθεια είναι πως τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Μου αρέσει πολύ να επισκέπτομαι τα ιστορικά μέρη, όπως την Ακρόπολη και το ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Μου αρέσει πολύ η παραλία στη Γλυφάδα καθώς έρχομαι από το νησί Γκραν Κανάρια και εδώ απολαμβάνω πολύ τη θάλασσα».

Ποιο είναι το παιχνίδι σε όλη τη καριέρα σου που δεν θα το ξεχάσεις ποτέ και θα το διηγείσαι μέχρι να γεράσεις;

«Η αλήθεια είναι πως δε μπορώ να διαλέξω μόνο μία στιγμή. Δίχως αμφιβολία, το να παίξω στην Primera Division , που ονειρευόμουν από μικρός και να μπορώ να αντιμετωπίσω παίκτες όπως ο Μέσι ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο και να παίξω σε μεγάλα γεμάτα στάδια όπως στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και στο Καμπ Νόου είναι κάτι που θα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή».

Ποιος ήταν ο πιο δύσκολος  προσωπικός αντίπαλος σου στα ισπανικά γήπεδα; Ποιους μεγάλους άσους κλήθηκες να αντιμετωπίσεις;

«Στην Ισπανία αντιμετώπισα όλες τις ομάδες και μεγάλα αστέρια αλλά τον παίκτη που δυσκολεύτηκα πολύ να αντιμετωπίσω ήταν ο Γκάρεθ Μπέιλ, γιατί είναι πολύ γρήγορος παίκτης και σχεδόν αδύνατο να τον σταματήσεις στο ένας εναντίον ενός».

Η οικογένεια σου είναι μαζί σου; Έχεις παιδιά; Και το όνομα της συζύγου;

Ναι, η οικογένεια μου είναι εδώ μαζί μου στην Αθήνα. Τη γυναίκα μου τη λένε Λιλιάνα και έχουμε 2 κόρες δίδυμες 3 ετών που ονομάζονται Ίντια και Άλμα. Για μένα είναι ένας πυλώνας σημαντικός στη ζωή μου και δε θα μπορούσα χωρίς αυτές».

Σε ποια ηλικία ξεκίνησες το ποδόσφαιρο και που;

«Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο από πολύ μικρή ηλικία στη γειτονιά που γεννήθηκα που ονομάζεται «La Isleta» στα Γκραν Κανάρια. Πάντα με θυμάμαι με μία μπάλα στα πόδια και να παίζω με τον αδελφό μου, παίζαμε ποδόσφαιρο καθημερινά και η πρώτη μου ομάδα ονομαζόταν « La Junta» που ήταν η ομάδα της γειτονιάς μου».

Είμαστε σε περίοδο Πάσχα. Είσαι θρήσκος και αν ναι ποιος είναι ο προστάτης σου Άγιος;

 «Δεν ασπάζομαι καμία θρησκεία, τις σέβομαι όλες, δεν έχω κανένα προστάτη Άγιο».

Εκτός από το να παίζεις ποδόσφαιρο, που αλλού έχεις ταλέντο;

«Το μεγαλύτερο ταλέντο μου είναι το ποδόσφαιρο. Σπούδασα στο πανεπιστήμιο «Επιστήμες Φυσικής Ενεργοποίησης και Αθλητισμό»  . Επίσης κατέχω το δίπλωμα Νο. 1 για προπονητής και πίσω στα Γκραν Κανάρια με ορισμένους άλλους μέτοχους, έχω ένα κέντρο για παιχνίδια, υπό την ονομασία « Galaxy Gaming Center».

Το χαμόγελο  σου είναι κάτι που σε διακρίνει ως άνθρωπο. Πως αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες;

«Είμαι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος με νοοτροπία θετικής αντίληψης που απολαμβάνω τη δουλειά που κάνω και αισθάνομαι πολύ τυχερός, έχω το προνόμιο να κάνω αυτό με το οποίο παθιάζομαι τόσο πολύ που είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό που έχω μάθει στη ζωή είναι πως το πιο σημαντικό είναι να έχεις υγεία και όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα να είναι υγιή. Σε κάθε πρόβλημα υπάρχει και λύση. Να απολαμβάνω όλες τις ημέρες με την οικογένεια μου, να είμαι με τη γυναίκα μου και να βλέπω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν είναι η ευτυχία μου».

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Περιστερίου σου αρέσει;

«Μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα στο Περιστέρι, οι οπαδοί μας είναι πολύ παθιασμένοι, είναι χαρούμενοι και φωνάζουν υπέρ μας σε όλο το παιχνίδι, γεγονός που μας δίνει πολύ ενέργεια και με κινητοποιεί πολύ ως ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου».

Κι ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους του Ατρόμητου ποιο είναι;

«Θα θέλαμε να τους δώσουμε μεγαλύτερες χαρές φέτος, να συνεχίσουν να πιστεύουν σε εμάς, γιατί πάντα θα δίνουμε στο μάξιμουμ τον καλύτερο μας εαυτό για την ομάδα, και χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα. Συνεπώς μαζί τους πάντα θα είμαστε καλύτεροι».  

  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Άρχισε η προετοιμασία εν όψει Ιωνικού »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας