Τελευταία ενημέρωση 00:37, 20 Απρ 2024

Υπόθεση Φιλόπουλου το περιστεριώτικο ντέρμπι

Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο 20χρονος άσος 'καθάρισε' για τον Φοίνικα στο ντέρμπι με τον Ηρακλή (2-1)

 Ένας νεαρός επιθετικός ήταν ο πρωταγωνιστής του περιστεριώτικου ντέρμπι που έγινε στο γήπεδο Ηφαίστου το απόγευμα του Σαββάτου. Ο λόγος για τον Σπύρο Φιλόπουλο, ο οποίος με τα δύο γκολ που πέτυχε σε διάστημα τεσσάρων λεπτών λίγο πριν το τέλος του α' ημιχρόνου, πρόσφερε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στον Φοίνικα, στο τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή, με το οποίο έπεσε η αυλαία της φετινής χρονιάς για τις δύο περιστεριώτικες ομάδες. Οι 'κυανέρυθροι' επικράτησαν με 2-1 του αντιπάλου τους και βελτίωσαν κάπως τη θέση τους στην τελική κατάταξη. Από την άλλη, οι 'κυανοκίτρινοι' είχαν ξεκαθαρίσει το ζήτημα της σωτηρίας, ωστόσο για ακόμη μία φορά δεν κατάφεραν να πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μόλις στο 15' ο Σταυρινός είχε προσπάθεια στο δοκάρι, σε φάση που δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελαν οι γηπεδούχοι.

Έτσι, στο 40' και στο 43' ο 20χρονος επιθετικός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Κατσούγιαννη να μειώνει σε 2-1 ένα λεπτό πριν το τέλος του α' μέρους. Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι και, έτσι, ο Φοίνικας πήρε μία σημαντική νίκη. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι στο 55' ο Φιλόπουλος είχε και δοκάρι (!), όπως και ο Βασιλείου των γηπεδούχων στο 88'.

Διαιτητής ήταν ο Ι. Καλογερόπουλος, με βοηθούς τους Τσαλίκη και Λ. Τσολακίδη.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χριστοφορίδης, Βασιλείου, Μπερνικόλας, Καρακωνσταντής, Λάσκαρης (75' Σαλτσάι), Χαυλής, Αρχοντούλης (65' Πέτσι), Κατσούγιαννης, Νάστος, Φιλόπουλος, Σταυρινός (73' Παλαιολόγου)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Οικονομόπουλος, Νάτσης, Μπαϊραμπάς, Λάσκαρης, Ρομπότης, Ψυχογιός, Κότσο (46' Θεοδωράτος), Διαμαντόπουλος, Χαμοσφακίδης (46' Νομικός), Λαμπράκης, Φιλόπουλος (75' Ντούκα).

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Μάιος 2015 18:46
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Την Δευτέρα η πρεμιέρα »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας